LA PATROANA: Cel mai asteptat magazin de bricolaj din orasul Vicovu de Sus si-a deschis portile pentru clienti. Peste 3000 de produse utile in orice gospodarie (P)

Vicovu de Sus, unul dintre cele mai dinamice orasele din judetul Suceava, si-a imbogatit zestrea SRL-urilor din zona comertului cu amanuntul cu inca un magazin. La Patroana, cea mai mare unitate comerciala de bricolaj din orasul bucovinean aflat la granita cu Ucraina, pe Calea Bucovinei 152, cu produse similare celor din Dedeman, Hornback, Leroy Merlin sau Praktiker, se anunta, inca de la inaugurare, un jucator redutabil pe piata de profil, in conditiile in care ofera clientilor, deocamdata, peste 3000 de produse, la preturi care sfideaza concurenta.


De la articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina si activitati in aer liber, mobilier, electronice si electrocasnice, pana la articole de menaj, adezivi, solutii de curatat, silicon, lacuri si vopsele, accesori de mobilier, intr-un cuvant, obiecte de care ai nevoie in orice gospodarie.

Acestea provin de la furnizori nationali sau din import, livrate de agentii reprezentantelor comerciale.

“Asteptarea a luat sfarsit, La Patroana si-a deschis portile pentru cumparatori. Dupa cum se stie, Vicovu de Sus este un oras in plina dezvoltare, iar magazinele care ofera marfuri folosite la constructii, amenajari interioare sau produse de care ai nevoie in orice situatie sunt foarte bine primite de clientela. Am investit o suma foarte mare, suntem conectati la serverele ANAF, speram sa devenim rapid un punct de reper pe harta comerciala a zonei”, spune intreprinzatorul Vasilica Schipor, zis si Vasilica Patroana.

Dupa ani si ani de munca pe santierele din Londra, a venit si vremea unei investitii de succes, acasa, in locul unde, cand era copil, parintii il trimiteau la magazin dupa un bec, o priza, o cutie de vopsea sau vaze pentru flori. Acum nu mai trebuie sa le cumpere, ci se afla de partea cealalta a tejghelei… (I.P.)

Leave a Reply