VIDEO Sotul unei consiliere USR din Timis, retinut de politisti! Barbatul, filmat cand loveste violent un copil in varsta de 15 ani

Un barbat in varsta de 52 de ani din satul Seceani, sotul unei consiliere locale din comuna Ortisoara, a fost retinut de politisti, aseara, dupa ce a agresat violent un minor in varsta de 15 ani. Scenele revoltatoare, care s-au petrecut pe o strada din Seceani, au fost filmate si postate pe grupul de socializare Seceani poate mai mult, unde cetatenii au inceput sa ceara demisia consilierei USR Pop Mirela, care a fost prezenta la fata locului, dupa cum se poate vedea si in imagini.


Orice ar fi facut acel copil dreptatea nu ne-o facem noi. Din acest motiv eu ii cer public DEMISIA DOAMNEI POP MIRELA DIN FUNCTIA DE CONSILIER LOCAL al Primariei Ortisoara. Din spusele dansei se intelege ca in momentul in care un copil iti spune:” dute-n p..a mea” si ca “te bate”, noi avem dreptul sa-l lovim.

Ar trebui sa ii fie rusine pentru un asemenea comportament si sa se retraga in ograda dansei deoarece strazile sunt un pericol cu asemenea specimene. Sunt curios ce vor spune si cei din conducere USR ORTISOARA si USR Timis ca au asemenea membri care instiga la violenta si au asemenea comportament ca cel filmat”, precizeaza Simulescu Bogdan.

De cealalta parte, Mirela Pop a postat un mesaj pe reteaua de socializare din Seceani in care spune ca minorul a primit o palma pentru ca l-a sfidat pe sotul ei si ca ii pare rau ca nu au reusit sa se controleze la timp. „Noi asta am incercat, sa discutam cu ambii copii, iar acesta a tinut sa-l bata pe baiatul nostru, in fata noastra. Eu incercam sa-l opresc pe acest tanar sa mai mearga spre sotul meu si, intr-adevar, nu s-a oprit pana nu a primit o palma, pe care, bineinteles, ca noi o regretam, dar totul s-a intamplat in cateva secunde si din pacate nu am putu sa ne controlam”.

Potrivit unui comunicat al IPJ Timis, barbatul violent (Vasile Pop) a fost retinut si i s-a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente.

„La data de 23.03.2023, in jurul orei 18, politistii Sectiei 3 Rurale Sanandrei au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre un barbat cu privire la faptul ca fiul sau minor, in varsta de 15 ani, a fost agresat fizic de catre un barbat in varsta de 52 de ani, in timp ce se aflau pe o strada din localitatea Seceani. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis”, a transmis IPJ Timis.

Politistii administreaza probatoriul in cauza, cercetarea penala fiind efectuata sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, a transmis IPJ Timis. (G.I.)

Leave a Reply