Vrei sa vezi cele mai spectaculoase rase de pisici? Vino in acest weekend la Iulius Town Timisoara, unde are loc WCF International Cat Show! (P)

Ce faci weekend-ul acesta? Daca esti in Timisoara, considera-te unul dintre norocosii care au ocazia sa vada WCF International Cat Show, competitie dedicata felinelor, care va avea loc la Iulius Town. Pulsul efervescent al orasului se simte si in gama diversificata de evenimente organizate in acest final de saptamana: expozitia interactiva pentru copii „Vestul Salbatic”, conferinta CodeCamp, teatru de papusi, „Open Piano for Timisoara” si un Targ de Arta si Antichitati.


Timp de doua zile, Atriumul Iulius Mall va gazdui cel mai elegant concurs, cu un „catwalk” in adevaratul sens al cuvantului.

Sambata si duminica, timisorenii sunt invitati la competitia WCF International Cat Show, unde vor putea sa admire peste 20 de rase de pisici, printre care: British Longhair, Highland Fold, Highland Straight, Maine Coon, Munchkin Longhair, Savannah, Siberiana, Bengaleza, British Shorthair si multe altele. 

Evenimentul are loc, in ambele zile, in intervalul orar 10 – 18, iar in prima parte a fiecarei zile va avea loc arbitrajul individual al pisicilor inscrise in concurs, ulterior, avand loc proba Best in Show. Mai multe detalii puteti afla pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Daca veniti cu micii iubitori de pisici, dupa concurs puteti sa treceti si pe la expozitia interactiv – educativa „Vestul Salbatic“, unde copiii pot petrece 45 de minute in atmosfera Western. Pretul unui bilet este de 15 lei si poate fi achizitionat de la Centrul Info, iar in timpul calatoriei prin preerie, vor deveni pe rand, cowboy, sheriff, vor explora o mina de aur, vor face poze amuzante si multe alte activitati specifice acelei perioade.

Copiii sunt asteptati si la teatrul de papusi, duminica, la demisolul Iulius Mall, zona Peek&Cloppenburg. Incepand cu ora 11, „Cei trei purcelusi” vor demonstra cat de importante sunt rezultatele obtinute cu munca si implicare.

Tot in weekend, Iulius Congress Hall gazduieste conferinta Codecamp. Cei care vor sa afle mai multe despre arhitectura limbajelor de programare, si nu numai, sunt asteptati sambata, 25 martie, de la ora 9. Accesul este gratuit, fiind necesara doar inscrierea, care se poate efectua pe site-ul CodeCamp!

In continuare cele doua pianine din cadrul „Open Piano for Timisoara” sunt disponibile, in zonele Atrium si etajul Iulius Mall. Toti vizitatorii sunt incurajati sa cante si sa descopere cele doua instrumente muzicale, care vor fi disponibile in Iulius Town pana pe 31 martie.

Weekend-ul aduce in zona Octogon Targul de Arta si Antichitati, unde colectionarii expun o varietate de piese cu patina timpului. Iar la etaj, langa Cinema City, poti sa ridici si kit-urile pentru evenimentul Sport Guru Timisoara 21k. (I.P.)

Leave a Reply