The Access Group, lider pe piata de software din Regatul Unit, a inchiriat 4.220 mp in Iulius Town Timisoara si planifica dublarea numarului de specialisti IT (P)

The Access Group, premiata de The Sunday Times cu distinctia „Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi”, pentru trei ani consecutiv, este prezenta, din luna martie, in hub-ul de business din ansamblul mixt Iulius Town Timisoara, dezvoltat de compania IULIUS. In Global Operation Center-ul din United Business Center 0 lucreaza peste 400 de specialisti, compania planificand dublarea numarului de profesionisti in domeniul tehnologiei, pana la finalul acestui an.


The Access Group este unul dintre cei mai mari furnizori de business management software pentru organizatii din Marea Britanie, Irlanda si regiunea Asia Pacific. Compania a inchiriat in cladirea United Business Center 0 (UBC 0), din ansamblul mixt Iulius Town, o suprafata de 4.220 mp pentru dezvoltarea Global Operation Center-ului din Timisoara. The Access Group este prezent in orasul din vestul Romaniei din anul 2019, dupa achizitionarea firmei Intelligent Software Systems (ISS), fondata in 2005.

„Suntem deosebit de incantati ca The Access Group s-a alaturat comunitatii de business din Iulius Town Timisoara. In UBC 0 sunt 30.000 de mp de birouri, cu cele mai moderne dotari, care gazduiesc 15 companii in plina expansiune in Romania. Suntem convinsi ca noua locatie, mediul de lucru si facilitatile disponibile in ansamblul mixt vor raspunde tuturor exigentelor angajatilor The Access Group”, a declarat Laurentiu Manea, Office Buildings Manager Iulius Town.

In ultimele sase luni, centrul din Timisoara a avut o evolutie semnificativa a operatiunilor datorita competentelor ridicate de dezvoltare software si suport tehnic. Compania planifica cresterea numarului de specialisti IT, in acest an, prin programe dedicate absolventilor IT si nu numai.

Printre pozitiile pentru care se fac recrutari se numara: Senior.Net Developer, Cash Applications Supervisor, Technical Support Engineer, Senior QA Engineer etc.

The Access Group, lider pe piata de software din UK, isi va continua dezvoltarea accelerata a operatiunilor din Romania pentru a raspunde unei cereri crescute pentru solutii de dezvoltare si transformare digitala. Planurile noastre vizeaza dublarea numarului de profesionisti in domeniul tehnologiei, pana la finalul acestui an. Romania a fost aleasa ca Global Operations Center EMEA, intrucat am dovedit impreuna cu unii dintre cei mai talentati ingineri software ca suntem un punct de referinta important in inovatia digitala. Consideram ca locatia si facilitatile oferite de cladirea UBC 0 ne ofera cel mai bun mediu pentru a atinge toate obiectivele in urmatoarele etape de dezvoltare ale Access Global Operation Center Romania“, a declarat Radu Giju, Managing Director Access Global Operation Center Romania.

Portofoliul The Access Group include 60.000 de clienti din sectoarele comerciale si non-profit, iar solutiile inovatoare dezvoltate transforma modul in care este utilizat business management software-ul, oferind fiecarui angajat oportunitatea de a face mai mult. Fondata in 1991, The Access Group are aproximativ 6.000 de angajati si se dezvolta rapid, atat organic, cat si prin achizitii.

UBC 0 este cea de-a patra cladire de birouri din ansamblul mixt Iulius Town Timisoara si a fost inaugurata in toamna anului trecut. Cladirea beneficiaza de acces imediat la magazine, restaurante si cafenele tematice, food court, birouri ale institutiilor publice, gradinita si scoala primara, fitness center, cinema multiplex si la o gradina urbana. (I.P.)

Despre Iulius Town Timisoara

Cu o suprafata de 30.000 de mp inchiriabili, UBC 0 este dispusa pe 15 etaje, la care se adauga doua niveluri subterane, demisol, parter si doua niveluri tehnice. Face parte din ansamblul Iulius Town Timisoara, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe. Complexul urbanistic include: 80.000 mp de birouri, cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei (105.000 mp, 450 de magazine), concept-ul VIP all inclusive al Cinema City, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, parc si peste 4.000 de locuri de parcare.

Leave a Reply