Cine este Politistul Anului 2022 in cadrul IPJ Timis. “A avut cele mai multe dosare cu talharii, furturi cu prejudicii mari si hoti prinsi”

Conducerea IPJ Timis a anuntat, cu ocazia Zilei Politiei Romane, si numele celui mai meserias politist din Timis, care s-a facut remarcat, anul trecut, obtinad cele mai bune rezultate in intrecerea operativa.


Astfel, in apluzele colegilor, pe podiumul rezervat Politistului Anului 2022 a urcat comisarul sef Zisu Nicolae-Alexandru, care-si desfasoara activitatea la Politia Municipiului Timisoara, Biroul Investigatii Criminale, coleg cu cel mai mediatizat politist din ultimele luni, agentul sef Raoul Iacob.

„A avut cele mai multe dosare cu talharii, furturi cu prejudici mai mari si hoti prinsi”, este motivatia juriului, dupa cum ne-au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Un alt atu important al Politistului Anului 2022 este, in opinia noastra, calitatea sa de presedinte al comisiilor de concurs care au stabilit castigatorii unor functii, posturi sau reveniri in haina statului.

Potrivit declaratie de avere, comisarul sef Zisu Nicolae-Alexandru detine un apartament de 50,21 mp in cartierul Steaua, conduce un VW Passat din anul 2006 si are datorii la banci si CAR in valoare de aproape 350.000 de lei. Cel mai mare credit, de 269.000 de lei, contractat la Banca Transilvania, expira in 2048. (G.I.)

Leave a Reply