Judecatoarea Adriana Stoicescu, avansata la Curtea de Apel Timisoara. „Multumesc celor care au incercat sa ma doboare”

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat, in sedinta de azi, cererea prin care judecatoarea Adriana Stoicescu, fosta presedinta a Tribunalului Timis, a solicitat transferul la Curtea de Apel Timisoara. „Admitere, incepand cu data de 01.05.2023 si incetarea delegarii in functia de presedinte al Sectiei Penale a Tribunalului Timis”, se mentioneaza pe pagina de internet a CSM, unde este prezentata ordinea de zi solutionata.


Cu siguranta, sedinta de azi a CSM a adus o schimbare importanta si in viata profesionala a judecatoarei Kolaritz – Petrescu Mihaela, care va lasa in urma Curtea de Apel Galati pentru a veni la Curtea de Apel Timisoara.

La polul opus, dezamagire mare pentru fosta procuroare Mihaela Pop, actualmente judecator la Tribuanlul Timis, a carei cerere de transfer la Curtea de Apel Timisoara a fost respinsa. La fel, cele ale judecatoarelor Anca Cristoi, Roxana-Raluca Maxim si Mariana-Roxana Mihai, ultima, de la Tribunalul Prahova.

„Perioada petrecuta la Tribunalul Timis a fost cea mai frumoasa si mai grea etapa din viata mea. Multumesc celor care m-au ajutat sa raman Om, celor care au ramas alaturi de mine cand nu am mai avut nimic, multumesc celor care au incercat sa ma doboare… Asa am inteles ca pot muta muntii…”, este mesajul plin de talc postat de Adriana Stoicescu pe contul sau de Facebook.

Trebuie remarcat si faptul ca, un cuvant greu de spus la admiterea / respingerea cererilor de transfer l-a avut si presedintele instantelor banatene, judecatorul Mircea Cretu, care ne-a confirmat, cu ocazia sedintei de bilant, ca toate referatele au fost analizate si punctate si de consiliul de conducere al Curtii de Apel Timisoara. (G.I.)

One thought on “Judecatoarea Adriana Stoicescu, avansata la Curtea de Apel Timisoara. „Multumesc celor care au incercat sa ma doboare”

  1. Este o persoană care se lasă pradă emoțiilor de moment și ușor de influențat.De multe ori a luat decizii greșite tocmai din aceste motive.Se crede cea mai deșteaptă judecătoare din sistem , deși nu este așa.În cazul așa zisei ”mari corupții din IPJ Timiș” a fost păcălită de procurorii DNA Timișoara , într-adevăr mult mai slab pregătiți decât dânsa și i-a arestat pe nedrept și fără motive temeinice pe șefii Poliției timișene și pe primarul Recașului , pentru așa zisul abuz în serviciu comis împotriva agentului (ospătar) Duma de la Recaș.D-na Stoicescu ar trebui să citească hotărârea de achitare totală în acest dosar a ICCJ și să i-a aminte că nu tot ce zboară se mănâncă.În sală , doamna nici nu a ascultat inculpații , era cu privirea dusă și bătea tactul cu degetele în masă , se vedea că luase hotărîrea de arestare înainte.Să te ierte Dumnezeu doamnă că eu nu te iert și ai grijă că pușcăria este ultimul lucru pe care trebuie să-l iei față de un inculpat , de ce în România trebuie să meargă oamenii la pușcărie așa ușor , pentru orice . Oare ne-am întors la perioada stalinistă ? Ia să luați aminte de acum înainte că eu vă monitorizez permanent și sunt destul de bine pregătit și am trecut și prin viață.Succes și atenție mare.

Leave a Reply