“Labirintul Iepurasului” ii provoaca pe cei mici la o adevarata vanatoare de comori in Iulius Town Timisoara (P)

Tenacitatea, spiritul observatiei, dar si competitivitatea sunt temele principale in jurul carora se vor impleti evenimentele din acest weekend, din Iulius Town. Incepe traditionala vanatoare de oua – „Labirintul Iepurasului”, iar de Ziua Jandarmeriei, reprezentanti ai institutiei vor aduce in Iulius Town cainii dresati, vor face exercitii demonstrative si vor prezenta tehnica si autospecialele din dotare.


Ca in fiecare an, iepurasul de Paste vine in Iulius Town si pregateste cu mare atentie cel mai asteptat treasure hunt. Simpaticul urecheat amenajeaza un labirint din plante naturale, unde va ascunde mai multe oua, iar micii detectivi sunt asteptati sa le gaseasca.

„Labirintul iepurasului” va fi deschis zilnic, in perioada 31 martie – 14 aprilie 2023, in Atrium, in intervalul orar 10.00 – 20.00. Startul vanatorii de comori se da la masa imaginatiei, unde cei mici trebuie sa „dea viata” prin culori unui desen pe care il vor primi de la ajutoarele Iepurasului aflate la intrarea in labirint sau la Centrul Info.

Prichindeii pot participa in grupuri de maxim 8 ani „egg-hunt”, trebuie sa gaseasca trei indicii ascunse de Iepuras, iar dupa ce predau dovezile vor fi premiati cu surprize dulci si diplome. La eveniment pot participa copii de pana in 10 ani, iar intrarea este gratuita.

Dupa ce isi ascut simturile de detectivi, cei mici sunt asteptati sa ii vada pe reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis si al Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, care vor fi prezenti in Iulius Town, sambata, 1 aprilie, incepand cu ora 10.00. Exercitii sustinute de cainii dresati, prezentarea tehnicii si a autospecialelor, dar si demonstratii ale subunitatilor antiteroriste sunt activitatile informativ-educative pe care curiosii le vor putea vedea.

Turneul Teatrului de papusi continua si in aceasta duminica, cand pe scena se va juca „Miuriel, micuta vrajitoare”, incepand cu ora 11.00. Participarea este gratuita, iar copiii sunt asteptati in zona Peek&Cloppenburg din Iulius Mall.

Exploratorii mai au timp pana pe 4 aprilie sa descopere expozitia interactiv – educativa „Vestul Salbatic“, care se afla in piateta Intersport. (I.P.)

 

Leave a Reply