Operatiunea „Ghilotina” se intoarce! Alte doua strazi din Timisoara vor fi „toaletate” de cablurile aeriene ale operatorilor de pe piata TV si internet

Primaria Timisoara continua actiunile de taiere a cablurilor aeriene amplasate ilegal, cunoscute in vremea fostului primar Nicolae Robu drept „operatiunea ghilotina”. Dupa ce la inceputul anului au fost curatati de cabluri stalpii de pe Circumvalatiunii, Calea Aradului, Calea Sever Bocu si Amurgului, acum urmeaza cei de pe strazile Cluj si Aries. Actiunea va incepe luni, 3 aprilie, la ora 22.


„Luni, 3 aprilie, de la ora 22, Primaria Municipiului Timisoara va continua actiunile de eliminare a cablurilor amplasate aerian, pe tronsonul Cluj – Aries. Mentionam ca operatorii au fost instiintati, de-a lungul ultimilor ani, atat la sedintele organizate saptamanal cu reprezentantii firmelor cat si prin notificari scrise, cu privire la obligativitatea dezafectarii cablurilor aeriene si trecerii lor in subteran”, transmit, mai exact, reprezentantii primariei.

Actiunea primariei va include dezafectarea colierelor, a panourilor publicitare si a fibrei optice si este realizata cu sprijinul STPT. In caz de vreme nefavorabila, actiunea va fi reprogramata.

„In lunile care urmeaza, actiunile de indepartare a cablurilor aeriene vor continua pe Calea Martirilor, Piata Consiliul Europei, Zona Piata 700 si strazile adiacente, Strada Sf. Apostoli Petru si Pavel si Calea Dorobantilor”, mai atrage atentia Serviciul Comunicare al primariei. (M.I.)

Leave a Reply