PE SURSE! Bat clopote de nunta pentru Ionut Nasleu, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Timisoara. „Rusoaica mea, oricum eram fan Putin!”

Bat clopote de nunta, din nou, pentru cel mai ravnit burlac din zona de est a Timisoarei, supranumit si „seful la interlopi”, Ionut Nasleu, dupa ce, in urma cu cativa ani, a avut o casnicie de scurta durata cu o fosta Miss Romania. Profilat pe productia de palinca, sfidand piata cu preturi de 230 lei / litru, Ionut Nasleu pare ca si-a gasit jumatatea tocmai in Republica Moldova, unde o frumoasa influencerita si-a creat un cont de socializare pentru a anunta ca este intr-o relatie cu junele din Banat.


„Motivul meu, rusoaica mea, oricum eram fan Putin. Ii multumesc ca a avut incredere in mine. Cel mai puternic sentiment este dezamagirea. Nu supararea, gelozia sau ura… Dupa acestea, in suflet ramane ceva, iar dupa dezamagire e iubire! Multumesc Eva Gold, este mesajul prin care si Ionut Nasleu a dat de inteles ca a facut o noua cucerire.

Inca nu se stie daca Eva, frumoasa influencerita din Balti, va ajunge la Timisoara, in acest weekend, pentru a-l insoti pe Ionut la targul de mirese de la Iulius Mall, insa este cat se poate de clar ca si moldoveanca este topita dupa patronul distileriei Obrejana.

„L-am acceptat pe Ionut pentru ca are un suflet mare! La fel ca si mine, iubeste animalele de pe strada, animalele parasite, fara stapan, de aceea cred ca e sufletul meu pereche. Nu stiu ce ne rezerva viitorul, insa cred ca putem face o familie impreuna. Ne-am gandit, chiar, sa infiem o fetita de la orfelinat”, ne-a transmis si Eva, influencerita cu peste 2 milioane de urmaritori pe TikTok, care este convinsa ca, de cand l-a cunoscut pe Ionut, viata i-a scos in cale o noua sansa la fericire.

Chiar daca frumoasa din Balti are peste 40 de ani si un copil de aproape 20 de ani. De altfel, in randul politicienilor liberali din Banat a devenit o moda alegerea unei partenere din spatiul ex-sovietic, dupa ce milionarul Romeo Dunca s-a insurat cu Nadia, o sexoasa rusoaica din fosta URSS… (E.T.)

Leave a Reply