Targul dedicat mirilor de la Iulius Congress Hall Timisoara te ajuta sa-ti organizezi nunta de vis. Bucura-te de efervescenta momentului!

Nunta este cel mai important eveniment din viata unui cuplu si se cuvine ca ziua cea mare sa fie de neuitat atat pentru miri, cat si pentru invitati. Listele se fac cu mult timp inainte, insa este esential sa incepi sa pui in practica cat mai curand tot ce ai trecut in agenda. In intampinarea viitorilor miri vine targul de nunti, care are loc in acest weekend la Iulius Congress Hall.


Participarea la targurile de nunti este un „must go” pentru miri, iar in perioada 31 martie – 2 aprilie, la evenimentul din Iulius Town Timisoara gasesti tot ce ai nevoie pentru a incepe pregatirile pentru nunta. Ca sa-ti fie mai usor, fa-ti un checklist, ia-ti timpul necesar pentru a vorbi cu furnizorii si nu rata niciun stand pentru ca toti au pregatit surprize.

Gazda evenimentului este Codrut Keghes, alias Dezbracatu’. Targul se deschide vineri la ora 13 cu o prezentare de rochii de mireasa pe caruselul Iulius Town, unde actorul Denis Ștefan, Cristina Ștefan si Bianca Tirsin (Miss Univers 2020) vor fi in centrul atentiei. Sambata, vizitatorii sunt asteptati la targ de la ora 10 pana la ora 20, iar duminica in intervalul orar 10 – 18.

Peste 80 de furnizori pregatesc in detaliu oferte atractive care sa aduca unicitate evenimentelor. Sute de rochii de mireasa din colectiile 2023, atat scurte si cochete, cat si lungi si luxuriante. Totodata, vizitatorii pot alege dintre modele de costume de mire, verighete si bijuterii cu pietre pretioase, invitatii, tonete cu inghetata sau vin spumant, torturi si candybar-uri delicioase, entertaineri si trupe de cover-uri, restaurante si decoratiuni spectaculoase, fotografi si videografi de nunta sau bartenderi.

Organizatorul evenimentului este Rayana Decor in parteneriat cu Iulius Town Timisoara si creatoarea de frumos Carmen Caragea. (I.P.)

Leave a Reply