Vestea momentului pentru tenismenul Novak Djokovic: Americanii au decis sa elimine restrictiile legate de COVID-19

Novak Djokovic primeste vestea momentului. Sarbul nu va rata niciun turneu de Grand Slam anul acesta, in cazul in care nu va suferi vreo accidentare care sa-l tina departe de teren. Americanii au decis sa elimine restrictiile legate de COVID-19.


Senatul american a decis. Toate restrictiile legate de COVID-19 vor fi ridicate. Se asteapta doar semnatura presedintelui Joe Biden si cetatenii straini nevaccinati vor redobandi drept de intrare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Astfel, Djokovic va putea juca la US Open. Sarbul a ratat in 2022 Australian Open, dar si turneul de Grand Slam din SUA pentru ca a refuzat sa se vaccineze.

Sarbul, care va deveni din nou lider mondial incepand de luni, a castigat de trei ori Openul American, in anii 2011, 2015 si 2018. A pierdut alte sase finale, dintre care cea mai recenta, in 2021, in fata rusului Daniil Medvedev.

Djokovic nu a putut insa sa participe la turneele de la Indian Wells si Miami.

„E pacat ca nu am putut juca la Indian Wells, Miami. Imi plac acele turnee. Am avut destule succese acolo, dar, in acelasi timp, este decizia constienta pe care am luat-o. Și am stiut ca exista intotdeauna posibilitatea sa nu merg. Acum ma concentrez pentru sezonul de zgura”, a spus Djokovic, in urma cu cateva zile. (I.P.)

Sursa: sportbull.ro

Leave a Reply