Vicepresedintele USR Dan Barna, lovit de o masina pe trecerea de pietoni, in timp ce traversa strada pe o trotineta electrica

Vicepresedintele USR Dan Barna a fost acrosat de o masina in Capitala, vineri seara, in timp ce traversa strada pe o trotineta electrica, insa urmarile incidentului nu sunt grave.


„Pentru ca au aparut mai multe informatii pe surse: in aceasta dupa-amiaza, am fost implicat intr-un incident rutier, am fost acrosat de o masina pe o trecere de pietoni semaforizata din Capitala. Multumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sanatate este buna, urmarile nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Multumesc, de asemenea, politistilor de la Brigada Rutiera pentru profesionalism si promptitudine”, a scris Barna, intr-un mesaj pe Facebook.

Potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti, Dan Barna a refuzat initial sa fie transportat la spital, insa el s-a prezentat ulterior la Spitalul Floreasca.

„La data de 31 martie, in jurul orei 19,10, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada Rutiera, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, in zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat ca o persoana de sex barbatesc, care traversa drumul public pe o trotineta electrica, la intersectia cu str. Arh. Ion Mincu, ar fi fost acrosata de un autovehicul aflat in miscare.

In acest context, politistii rutieri au identificat persoanele implicate in eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrica a negat ca ar fi suferit vatamari, refuzand totodata transportul la spital.

Atat conducatorul autovehiculului, cat si conducatorul trotinetei electrice au fost indrumati conform prevederilor legale. Ulterior, in jurul orei 20,55, Brigada Rutiera a fost sesizata de Spitalul Floreasca despre faptul ca, la aceasta unitate sanitara, s-a prezentat o persoana care a afirmat ca in jurul orei 19,10 a fost implicata intr-un accident rutier, in urma caruia a suferit vatamari corporale, acordandu-i-se ingrijiri medicale.

La spital, precum si la fata locului, s-au deplasat politisti din cadrul Brigazii Rutiere, in vederea efectuarii cercetarilor si pentru a stabili conditiile si imprejurarile in care s-a produs accidentul de circulatie”, spun politistii.

In cauza a fost deschis dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, au transmis autoritatile. (V.E.)

Leave a Reply