Fost comisar de la Brigada Politie Rutiera, evacuat din vila sa din Baneasa, dupa ce si-a batut cu brutalitate nevasta. Ordin de protectie cerut de sotie

Marius Maghiari, fost sef in cadrul Brigazii de Politie Rutiera, ar fi fost evacuat din vila sa din Baneasa, dupa ce si-ar fi batut cu brutalitate sotia.


La data de 30 martie 2023, in jurul orei 16.00, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 2 Politie au fost sesizati, de catre o femeie, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla la adresa de domiciliu, in Sectorul 1, ar fi fost agresata fizic de catre sotul ei.

Deplasandu-se cu operativitate la fata locului, politistii l-au depistat pe barbat si l-au condus la audieri. Intrucat s-a constatat existenta un risc eminent, fata de barbat a fost emis un ordin de protectie provizoriu. Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 2 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie”, a anuntat Politia Capitalei, la solicitarea Gandul.

Acesta a fost unul dintre cei mai controversati ofiteri care au activat in cadrul structurilor de Politie Rutiera. Desi declaratia sa de avere era aproape goala, fostul politist locuia intr-o vila, in cartierul Baneasa si era cunoscut faptul ca, impreuna cu sotia lui, controleaza un hotel de fite. In aceste conditii ANI a stabilit ca Marius Maghiari nu poate justifica aproximativ 100.000 de euro.

Controversele nu s-au opresc aici. În 2015, Marius Maghiari a lovit cu masina o femeie in varsta de 35 de ani, in zona unei treceri pentru pietoni din apropierea Fantanii Miorita.

Politistul a dus victima la spital si s-a inteles cu aceasta sa spuna ca a cazut de pe o schela. Ulterior, femeia a fost chemata in fata procurorilor, care au convins-o sa renunte la intelegerea pe care o facuse cu Maghiari si sa spuna adevarul.

Pentru aceste fapte, Marius Maghiari a fost condamnat definitiv abia in anul 2021, la 3 ani de inchisoare cu suspendare si interzicerea dreptului de a activa in structurile Politiei Romane.

La sfarsitul lunii martie, Marius Maghiari si-a batut sotia cu un obiect de mobilier confectionat din nuiele de rachita.

La o zi dupa interventia politistilor, sotia lui Marius Maghiari a depus la instanta o cerere de emitere a unui ordin de protectie, care poate fi aplicat pe o perioada de cel mult sase luni, judecata urmand sa aiba loc in 18 aprilie. (V.E.)

Leave a Reply