Executor judecatoresc din Timisoara, trei cutite la show-ul culinar de la Antena 1! VEZI cu ce reteta exotica i-a surprins pe cei trei jurati

Daniel Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuti executori judecatoresti din Timisoara, a demonstrat ca poate sa-si schimbe oricand profilul profesional, intocmai ca si fostul lider PSD Liviu Dragnea, dupa ce a trecut cu succes de prima etapa a show-ului culinar Chefi la cutite, sezonul 11, gazduit de Antena 1.


Concurentul din Timisoara, care s-a prezentat la concursul de gatit impreuna cu prietenul sau de o viata Virgil Dragoi, a impresionat juriul format din cei trei „guru” ai emisiunilor de profil – Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea – cu doua retete exotice, pentru care a primit nu mai putin de trei cutite si calificarea in etapa urmatoare.

„As fi vrut sa mergem mai departe impreuna, dar promit sa nu-l dezamagesc”, a declarat Daniel Dragomir in momentul in care juriul a anuntat ca doar el va merge mai departe. Salata de ton cu anchoa si fasole a fost pe placul celor trei chefi, mai cu seama a lui Florin Dumitrescu, in timp ce ciorba caciuche, cu fructe de mare, a fost extrem de apreciata de Florin Scarlatescu.

Din nefericire, rata cu portocale, piure si sparanghel pregatita de Virgil Dragoi, angajat la o agentie imobiliara bancara din Timisoara, dezmierdat de colegul sau de platou cu diminutivul „Iubi”, nu a fost pe placul celor trei jurati.

De altfel, in timpul show-ului, cei doi prieteni buni nu au ezitat sa-si arunce diverse complimente, Dragoi spunand chiar ca, daca Dragomir ar fi fost femeie, sigur l-ar fi luat de nevasta. „Iubi, dar e la liber, acum”, a fost replica simpaticului executor judecatoresc.

Vom urmari cu mare interes gastronomic cu ce reteta culinara se va prezenta Daniel Dragomir la urmatoarea etapa a show-ului Chefi la cutite, mai cu seama ca „Iubi” i-a laudat maiestria si fantezia dovedite in bucatarie. (G.I.)

Leave a Reply