Creatii vestimentare sustenabile expuse de studentii Facultatii de Arte, in Iulius Town Timisoara. Doua outfit-uri vor fi prezentate la Milano (P)

Colaborarea dintre Iulius Town si Universitatea de Vest din Timisoara continua, iar de aceasta data, studentii Facultatii de Arte si Design, specializarea Moda – Design Vestimentar, expun o serie de creatii speciale. Cele 9 proiecte sunt selectate in semifinala unui concurs international de moda, iar doua dintre acestea vor fi alese pentru a fi prezentate pe podiumul de la Milano.


La etajul Iulius Mall, zona Intersport, noua studenti isi expun proiectele vestimentare create pentru concursul international Freudenberg Performance Materials Apparel // Fashioning Sustainability – School Contest 2023. Pana pe 23 aprilie 2023, timisorenii vor putea admira cele 9 proiecte expuse.

Fiecare piesa a fost conceputa astfel incat sa se incadreze in practici sustenabile, fie prin tipologia materialelor utilizate, fie prin strategiile de design: upcycling, recycle, reuse. Piesele expuse sunt realizate din PET-uri, materiale reciclabile ori biodegradabile din bumbac sau celuloza biodegradabila. Doua dintre viziunile prezentate in cadrul expozitiei vor fi selectate pentru a participa in finala competitiei, ce va avea loc pe 5 mai, in Milano.

Si daca ajungi in Iulius Town, nu uita ca in Atrium este instalat Labirintul Iepurasului, iar pana pe 14 aprilie, micii curiosi sunt invitati la o vanatoare de oua. Totodata, am dat startul campaniei EGGstravaganza, unde poti castiga premii pe loc, la cumparaturi de minimum 500 de lei. Intra pe site-ul Iulius Town si afla mai multe! Ca sa fii mereu la curent cu toate noutatile, ne poti urmari si pe pagina de Facebook Iulius Town. (I.P.)

Leave a Reply