Penitenciarul Timisoara scoate la concurs 25 de posturi de agenti operativi. Recrutare din sursa externa, pentru sectorul siguranta detinerii si regim penitenciar

Administratia Nationala a Penitenciarelor scoate la concurs, din sursa externa, un numar de 472 posturi vacante de executie (agent operativ) din cadrul sectorului siguranta detinerii si regim penitenciar, din unitatile penitenciare. Potrivit Anexei 1 la anuntul de concurs, nu mai putin de 25 de posturi (22 barbati si 3 femei) sunt scoase la concurs pentru Penitenciarul Timisoara.


Dosarele complete se depun la sediul unitatii care are postul scos la concurs in termen de 15 zile lucratoare de la data publicarii anuntului, adica pâna la data de 28.04.2023, inclusiv, ora 15. În perioada de inscriere, candidatii isi pot depune dosarele in intervalul orar 08– 15.

Prima proba de concurs/ examen se va desfasura dupa cel putin 45 de zile calendaristice de la data publicarii prezentului anunt, respectiv nu mai devreme de data de 21.05.2023.

Proba scrisa pentru examinarea cunostintelor specifice postului consta in redactarea unei lucrari si rezolvarea unor teste-grila. Concursurile se vor desfasura la unitatile penitenciare care au posturile scoase la concurs sau, in cazul imposibilitatii asigurarii spatiului necesar, raportat la numarul de candidati care vor sustine probele de concurs, in alte locatii din zona in care isi are sediul unitatea care a scos posturile la concurs.

Posturile scoase la concurs pot fi vizualizate aici.

Anuntul de concurs, Conditiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum si bibliografia si tematica de concurs la aceasta adresa.

Precedentul val masiv de angajari pe posturi vacante de executie  de agent operativ a avut loc in 2021, când au fost puse la bataie o data 700 de posturi, apoi alte 570 de posturi. (I.P.)

UPDATE: Penitenciarul Timisoara anunta, prin intermediul unui comunicat de presa ca, pe langa cele 25 de posturi de agenti, mai sunt scoase la concurs 1 post de ofiter – asistent social, 2 posturi de ofiter – psiholog, 1 post – medic primar, 2 posturi agent consucator auto, 1 post – electrician.

Informatii suplimentare se pot obtine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Timisoara, la numărul de telefon 0256.200030/ int.116.

Sursa: Justnews.ro

Leave a Reply