Banii nu pot fi ascunsi pe cardurile Revolut! “Pot fi monitorizati atunci cand exista riscul de frauda sau evaziune fiscala”, anunta presedintele ANAF

Presedintele ANAF, Lucian Heius, a afirmat, azi, ca Revolut este o banca care se supune regulilor bancare, iar institutiile statului comunica extrem de bine cu aceasta banca si primesc informatii cand le solicita. ”Este o legenda care spune ca, vezi Doamne, daca ai bani pe carduri emise de Revolut nu poti sa fii urmarit de ANAF”, a transmis Heius, citat de news.ro.


Lucian Heius a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa, daca tranzactiile cu Revolut sunt la fel de bine monitorizate de catre stat ca si celelalte plati si a afirmat: ”Da, cu siguranta da! Revolutul este o banca care se supune regulilor bancare. Orice informatie pe care o solicitam catre Revolut ne este pusa la dispozitie”.

Heius a precizat ca ANAF comunica cu Revolut, iar sumele de pe astfel de carduri sunt monitorizate.

”Este o legenda care spune ca, vezi Doamne, daca ai bani pe carduri emise de Revolut nu poti sa fii urmarit de ANAF sau ele nu intra in sistemul general de plati. Ele intra in sistemul general de plati si ele pot fi monitorizate atunci cand exista riscul de frauda sau evaziune fiscala”, a mai afirmat Heius, adaugand ca exista o colaborare ”foarte buna cu Revolut Bank”. (R.G.)

Leave a Reply