Razboiul steagurilor, faza pe primarii! Steagul Ucrainei, dat jos de un protestatar de pe un catarg din fata Primariei Timisoara

Un echipaj al Politiei Locale a fost directionat, aseara, in jurul orei 18,40, catre B-dul C.D. Loga, in fata Primariei Timisoara, unde un barbat si-a adus o scara metalica pe care s-a urcat si a sustras un steag in culorile galben si albastru, steagul Ucrainei, care era arborat in fata cladirii.


La identificare s-a constatat ca este vorba despre aceeasi persoana, C.V., de 38 de ani, cu domiciliul in Timisoara, care a mai dat jos zilele trecute steagul Ucrainei de la o expozitie din centrul orasului, iar anul trecut a mai incercat sa dea foc steagurilor arborate in fata Primariei Timisoara.

Acesta a declarat ca a sustras steagul deoarece ar fi pus ilegal. Politistii locali au intocmit proces-verbal de constatare si l-au predat pe cel in cauza in conditii corespunzatoare politistilor de la Sectia 1, fapt atestat de acestia prin preluarea lui fara a prezenta urme de violenta, urmand a fi continuate cercetarile in ceea ce priveste actiunile barbatului. (I.P.)

Leave a Reply