RETIM preia gratuit deseurile periculoase din menajer, din localitatile aflate in zona 0 Ghizela! VEZI programul acestei saptamani (P)

Perioada in care puteti depune prin aport voluntar si in mod GRATUIT deseurile periculoase este 10 aprilie – 23 mai. Informatii suplimentare despre zilele si localitatile unde vor fi amplasate containerele dar si care sunt deseurile periculoase gasiti aici: https://bit.ly/42PyN7R


In perioada 10 aprilie – 23 mai urmatoarele tipuri de deseuri periculoase din menajer vor fi preluate:

  • ambalaje care contin reziduuri de substante periculoase sau sunt contaminate cu substante periculoase, ambalaje metalice care contin o matrica poroasa solida formata din materiale periculoase (ex. azbest), inclusiv containerele goale pentru stocarea sub presiune, absorbanti, materiale filtrante (inclusiv filtre de ulei nespecificate in alta parte), materiale de lustruire si imbracaminte de protectie contaminate cu substante periculoase, vopsele, cerneluri, adezivi si rasini cu continut de substante periculoase,
  • baterii si acumulatori cu plumb, mercur, Ni-Cd, alcaline sau baterii si acumulatori nesortate continand aceste baterii, solventi, acizi, alkali, uleiuri si grasimi, altele decat cele comestibile, detergenti cu continut de substante periculoase, deseuri din lemn cu continut de substante periculoase, pesticide, deseuri de vopsele si lacuri cu continut de solventi organici sau alte substante periculoase.

CE NU se poate preda in cadrul acestei campanii

NU se preiau alte categorii de deseuri: reziduale, reciclabile, de constructii, vegetale,voluminoase. NU se colecteaza deseurile de echipamente electrice, electronice si electrocasnice (televizoare, masini de spalat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.)

Programul acestei saptamani este urmatorul:

Lugoj

11 aprilie 10:30 – 18:30 Balta Lata (cartier)

12 aprilie 10:30 – 18:30 1 Decembrie 1918 – in spatele benzinariei OMV

13 aprilie 10:30 – 18:30 13 Decembrie – in spatele Cimitirului Ortodox

14 aprilie 10:30 – 18:30 Micro 4 – in fata centralei termice

(Impact Press)

Leave a Reply