O delegatie a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, primita de ambasadorul Chinei in Romania, E.S. Han Chunlin

O delegatie a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis condusa de presedintele CCIAT, Florica Chirita, a fost invitata, in cursul zilei de 20 aprilie, la sediul Ambasadei Republicii Populare Chineze din Bucuresti, la o intalnire de lucru cu ambasadorul Han Chunlin.


Dupa o prezentare succinta a principalilor indicatori economici ai judetului Timis, a activitatii CCIAT si a istoricului relatiilor de colaborare cu entitati din China, a fost discutata si convenita o agenda de lucru comuna pentru perioada care urmeaza.

Astfel, au fost stabilite urmatoarele:

  • Organizarea unei misiuni economice timisene de vizitare a CIIE Import Expo Shanghai 2023 (7-11 noiembrie),  cel mai mare targ multisectorial de profil din lume;

  • Gazduirea la CRAFT in 28 mai a unui eveniment de prezentare a Targului Shanghai 2023;

  • Organizarea la CRAFT in cursul anului 2024 a unei expozitii solo de produse din China.

Totodata, in contextul “Timisoara, capitala culturala europeana”, presedintele CCIAT a propus ca delegatiile culturale chineze care viziteaza anul acesta orasul sa aiba si o componenta de business, caz in care pot fi organizate forumuri de afaceri si intalniri de tip B2B.


Informatii supl. la tel. 07225031238, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier RP.

(Impact Press)

 

Leave a Reply