Echipa Curtii de Apel Timisoara a castigat, din nou, Cupa Magistratilor la Fotbal. Record de participare, cu 28 de echipe formate din judecatori si procurori din toata tara

Asociatia Sportiva a Procurorilor din Romania (ASPR) a organizat cea de-a 25-a editie, 2023, a Cupei Magistratilor la Fotbal, in zilele de vineri si sambata, 21 si 22 aprilie a.c., in Campusul „Agronomie-Herastrau” al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (USAMV) din Bucuresti.


Cupa Magistratilor este o competitie de minifotbal (6+1 / partide de 15 + 15 min.) organizata de ASPR, infiintata in anul 2009 la initiativa procurorilor Marian Trusca si Marius Voineag.

Editia de fata a marcat un nou record de participare in istoria acestei competitii, luand parte la ea 28 de echipe, formate in principal din magistrati provenind din raza tuturor curtilor de apel si din personal auxiliar din justitie.
Printre participanti s-au numarat si magistrati din cadrul structurilor specializate DIICOT si DNA, ale justitiei militare, dar si din cadrul Procuraturii Republicii Moldova, nelipsita de la aceasta competitie in ultimii 4 ani.

Pe parcursul celor doua zile ale intrecerii s-au disputat 84 de partide de fotbal, de un nivel tehnic deosebit.

Echipa Curtii de Apel Timisoara a reusit sa-si pastreze titlul obtinut la editia precedenta a Cupa Magistratilor la Fotbal, dupa o noua finala dramatica disputata cu reprezentantii Curtii de Apel Bacau (scor 3-3 la finalul timpului regulamentar, scor final 6-5 dupa executarea loviturilor de departajare).

Pe locul 3 s-a clasat echipa Procuraturii Republicii Moldova, iar pe locul 4 s-a situat echipa ASPR 4ever Bucuresti, echipa constituita si condusa de capitanul acesteia, procurorul Marian Trusca din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Inaintea finalei competitiei s-a desfasurat un meci demonstrativ amical, absolut inedit, intre echipa ASPR 4ever Bucuresti, a veteranilor Cupei Magistratilor, si echipa Old Stars Romania, a veteranilor Nationalei Romaniei – formata din nume legendare ca Bogdan Stelea, Razvan Rat, Miodrag Belodedici, Marius Niculae, Jean Vladoiu, Ionel Danciulescu, Narcis Raducan, Banel Nicolita, Andrei Ionescu –, rezultatul final al partidei fiind 4-7 – meciul putand fi vizionat aici (VIDEO).

Portarul Stelea a fost invincibil, echipa magistratilor marcand doar dupa iesirea acestuia din terenul de joc, in min. 27, in urma unei usoare accidentari. A fost un joc spectaculos, urmarit din tribuna de toti participantii la competitie. (I.P.)

Sursa: juridice.ro

Leave a Reply