Misiune economica a CCIA Timis in SUA / O delegatie de oameni de afaceri din Timisoara, primita de consulul general al Romaniei la San Francisco

Consulatul General Onorific al Romaniei la San Francisco a fost, luni, 8 mai, gazda unei delegatii de oameni de afaceri din Timisoara, care participa la misiunea economica in SUA organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Timis.


Excelenta Sa Dana Beldiman a ascultat, cu interes si distinctie diplomatica, toate prezentarile de firma sustinute de intreprinzatorii romani si a promis ca va sprijini promovarea afacerilor acestora in Califonia.

Mai cu seama ca, in partea sudica a metropolei San Francisco se afla Silicon Valley, cea mai mare concentratie de producatori si dezvoltatori de cipuri din lume, devenind, in timp, si o metafora a concentrarii afacerilor in inalta tehnologie.

Facebook, Google, Yahoo, Intel, Hewlett-Packard, Apple Computer, Oracle Corporation, Tesla, Symantec, eBay, Oracle, NVIDIA Corporation si altele, companii de renume mondial, in permanenta “vanatoare” de IT-isti si afaceri cu potential de crestere la nivel mondial.

Fix o ora a durat intalnirea oamenilor de afaceri din Timis cu consulul general la San Francisco, E.S. Dana Beldiman, care a acceptat sa se fotografieze cu toata lumea si a promis ca, la sfarsitul lunii iulie, va veni la Timisoara. Urmatoarea destinatie a grupului de oameni de afaceri din Timisoara, Las Vegas. (G.I.)

One thought on “Misiune economica a CCIA Timis in SUA / O delegatie de oameni de afaceri din Timisoara, primita de consulul general al Romaniei la San Francisco

Leave a Reply