Fostul inspector sef al IPJ Caras-Severin, numit de PSD in functia de director general al Administratiei Bazinale de Apa (ABA) Banat Timisoara

Fostul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin, comisarul sef Viorel Avram, 54 de ani, este, incepand de astazi, noul director general al Administratiei Bazinale de Apa (ABA) Banat Timisoara.


Actual colonel in rezerva, Avram vine la sefia unuia dintre cele mai importante servicii deconcentrate din vestul tarii din pozitia de consilier al prefectului de Caras-Severin. Numit de PSD, deocamdata, el va cumula pensie speciala cu salariul de bugetar.

Interimatul la sefia ABA Banat s-a terminat prin numirea in functia de director general al fostului politist Viorel Avram, care, in vremea mandatului lui Marcel Vela la sefia Ministerului Afacerilor Interne, mai exact in noiembrie 2019, a fost trimis tocmai in celalalt capat de tara, detasat la sefia IPJ Botosani.

Acesta vine la conducerea unuia dintre cele mai bogate si importante servicii deconcentrate din vestul tarii din pozitia de consilier al prefectului de Caras-Severin, Ioan Dragomir.

In trecut insa Avram a fost politist si chiar sef al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin.  Viorel Avram este absolvent al facultatii de Metalurgie la Resita, asadar fara mari conexiuni cu apele. In 1995, cand absolvea facultatea, termina, cumva, curios, si Scoala de Agenti de Politie „Nicolae Golescu” Slatina.

De mentionat ca din punct de vedere politic postul apartine PSD Caras-Severin. Asadar, un pensionar special ajunge director la stat cu un salariu imens, exact in perioada in care PSD vorbeste despre decuplarea pensiilor speciale de salariile de la stat. (V.E.)

Sursa: deBanat.ro

One thought on “Fostul inspector sef al IPJ Caras-Severin, numit de PSD in functia de director general al Administratiei Bazinale de Apa (ABA) Banat Timisoara

  1. Alt semidoct cu pensie + salar ! Bravo PSD ! Inaintea astuia a fost un buldozerist tot semidoct ! Apropos mai era un melitian tot semidoct pe la metrologie si tot cu pensie+salar .

Leave a Reply