CCIAT / Misiune economica in Letonia, prilej cu care se va organiza un forum bilateral de afaceri la Riga (P)

In perioada 12 – 16 iunie 2023, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis vor conduce o misiune economica in Letonia, prilej cu care se va organiza un forum bilateral de afaceri la Riga.


Cu aceasta ocazie, CCIR intentioneaza sa formeze o delegatie de oameni de afaceri care sa reprezinte companii romanesti din industrii si domenii de activitate competitive precum: turism, metalurgie, IT&C, cyber-security si productia bunurilor de larg consum.

Agenda misiunii va cuprinde participarea delegatiei la o serie de sesiuni B2B cu companii reprezentative letone, intalniri cu reprezentantii misiunii diplomatice a Romaniei la Riga, intrevederi follow-up cu parteneri de afaceri din Letonia si vizitarea unor obiective turistice. Demersul organizatoric al CCIR beneficiaza de sprijinul Ambasadei Romaniei in Lituania, acreditata in Letonia.

In vederea unei bune organizari a misiunii economice, CCIR ofera companiilor interesate unul din urmatoarele pachete de participare:

Pachetul Gold de la 1.404 Euro + TVA, care include urmatoarele: transport aerian clasa Business, cazare hotel Riga – 4 zile cu mic dejun inclus, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport local si cheltuieli logistice pentru organizarea intalnirilor de afaceri cu partenerii letoni;

Pachetul Silver de la 1.151 Euro + TVA, care include urmatoarele: transport aerian clasa economy, cazare hotel Riga – 4 zile cu mic dejun inclus, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport local si cheltuieli logistice pentru organizarea intalnirilor de afaceri cu partenerii letoni.

Pretul initial al pachetelor se poate modifica in functie de fluctuatia valorii biletelor de avion si de cotatiile cazarilor.

Firmele timisene interesate sa isi promoveze bunurile si serviciile pe piata economica din Letonia si sa identifice noi oportunitati de afaceri, sunt invitate sa confirme participarea la adresa de mail: sstoianov@cciat.ro sau la tel. 0372 185 285, Stana Stoianov – Director Dept. Relatii Economice cu Mediul de Afaceri al CCIAT. (I.P.)

Leave a Reply