Politistii din cadrul IPJ Suceava au castigat un puternic turneu de minifotbal in Spania, care face parte din circuitul World Police Soccer Tournament

Politistii din cadrul IPJ Suceava a castigat un puternic turneu de minifotbal desfasurat in Mallorca, Spania, la care au participat 34 de echipe, competitie care face parte din circuitul World Police Soccer Tournament.


Din echipa castigatoare au facut parte Petrica Jucan, Andrei Lucaciu si Ionut Senciuc, de la Inspectoratul de Politie al Judetului Suceava, Constantin Pascanut, Alexandru Afloarei si Andrei Martineac, de la Politia Municipiului Suceava, Marian Apostol, de la Politia Municipiului Radauti, Valentin Vatamaniuc, de la Politia de Frontiera Siret, delegatia suceveana cuprinzand si alti simpatizanti IPA.

Dupa 1-0 cu FC Torittu (Finlanda), 1-0 cu IPA Fyn (Danemarca), 7-1 cu FC Polcant Vaud (Elvetia), 3-1 cu FMP (Belgia), 2-0 cu Policia Local Binissalem (Spania) si 2-0 cu Policia Local Calvia (Spania), in faza grupelor, Bucovina Suceava a trecut in sferturi de Strajerska Maribor (Slovenia), cu 2-0, in urma loviturilor de departajare. In semifinale, sucevenii au dispus cu 2-0 de Federation of Enigme Drivers Czech Republic, pentru ca in finala sa invinga la limita, cu 1-0, echipa Kyiv Academy, din Ucraina.

Dedicam acest succes sucevenilor si tuturor celor care au crezut in noi. Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit, pentru ca aceasta victorie nu era posibila fara ajutorul lor. Au fost meciuri grele, impotriva unor echipe valoroase si deosebit de bine organizate, iar satisfactia castigarii titlului este cu atat mai mare. Noi am jucat cu sufletul, si ne bucuram ca am adus trofeul la Suceava.

Atmosfera din finala a fost cu adevarat speciala, in conditiile in care am primit un suport fantastic din partea echipelor din Bucuresti, Sibiu, Iasi si Vaslui, care au onorat si ele invitatia de a participa la turneul din Spania, insa au fost eliminate din competitie in fazele premergatoare”, a declarat politistul Constantin Pascanut, citat de Monitorul de Suceava. (V.E.)

Leave a Reply