Corul Avocatilor din Baroul Timis, concert caritabil pentru restaurarea orgii din Domul Romano-Catolic

Biserica Sf. Ecaterina din Timisoara (str. Bolyai Janos 4) va gazdui, duminica, 28 mai, ora 12, un concert caritabil sustinut de Corul Avocatilor din Baroul Timis, dirijat de dna Mihaela-Codruta Niculescu. Donatiile obtinute in urma acestui concert vor fi directionate pentru renovarea orgii din Domul Romano-Catolic din Timisoara.


Corul si solistii Maria Istrate, Claudia Azgur si Paul Ciucur vor fi acompaniati de organistul Laura Leontiuc.

„Concertam de aceasta data pentru un scop deosebit, intr-un loc deosebit. Biserica Sf. Ecaterina ne ofera un cadru primitor pentru acest concert si sper sa reusim sa strangem o suma cat mai mare pentru a sprijini restaurarea orgii din Domul Romano-Catolic, un instrument vechi si extrem de valoros pentru intregul oras”, a spus Paul ciucur, initiatorul acestui frumos proiect numit Corul Avocatilor.

Organizatorii Concertului Primaverii sunt Asociatia Sunetul Legii si Episcopia Romano-Catolica de Timisoara. Intrarea este libera, iar donatiile se vor putea face direct in timpul concertului sau in contul bancar in lei RO23BTRL03601205246834XX deschis la Banca Transilvania Timisoara, beneficiar Episcopia Romano-Catolica. (I.P.)

NOTA : Detalii suplimentare la telefon 0720555116 sau e-mail paul.ciucur@maier-ciucur.ro.

Leave a Reply