Un elev din Ramnicu Valcea a murit in chinuri groaznice, dupa ce si-a dat foc pentru ca a pierdut 3.000 de lei la pacanele

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Ramnicu Valcea au fost sesizati, marti, dimineata, la ora 8,53, prin apel 112, cu privire la faptul ca un barbat s-a autoincendiat. In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca este vorba despre un tanar de 18 ani, din municipiul Ramnicu Valcea.


Potrivit ISU Valcea, incidentul s-a petrecut in zona Liceului Economic, in municipiul Ramnicu Valcea.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o autospeciala de interventie rapida, din cadrul Garzii de Interventie Ramnicu Valcea, precum si o ambulanta apartinand SAJ, cu medic.

Pompierii militari au actionat de urgenta pentru stingerea incendiului.

Din nefericire, a fost declarat decesul de catre medicul prezent la fata locului.

Potrivit presei locale, tanarul ar fi cumparat 1,5 litri de combustibil de la o benzinarie,iar in fata unui bloc din cartierul Lenin Sud, al municipiului Ramnicu Valcea, si-a dat foc. Acesta era elev al Liceului Economic si ar fi recurs la gestul extrem dupa ce ar fi pierdut 3.000 de lei la pacanele.

Politia ancheteaza cazul, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs tragedia. (V.E.)

One thought on “Un elev din Ramnicu Valcea a murit in chinuri groaznice, dupa ce si-a dat foc pentru ca a pierdut 3.000 de lei la pacanele

Leave a Reply