Un cunoscut interlop din Arad, gasit mort in propria locuinta! Politistii au fost alertati de fratele victimei si au spart usa apartamentului

Un cunoscut interlop din Arad a fost gasit mort in apartamentul in care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu, chiar in ziua in care ar fi implinit 48 de ani.


Marius Datcu era cunoscut ca „Belmondo de Arad” si in trecut a facut parte dintr-o grupare infractionala destructurata de politisti si procurori. El fusese condamnat in 2009 la opt ani de inchisoare pentru santaj si amenintare, iar intr-un alt dosar a fost condamnat la 2 ani de inchisoare pentru conducerea unui autoturism fara a detine permis. In urma incarcerarii, a fost eliberat dupa 7 ani.

Joi seara, pompierii aradeni au intrat in apartamentul barbatului insotiti de politisti, dupa ce fratele lui Marius Datcu a sunat la 112 pentru ca nu reusea sa-l contacteze telefonic de cateva zile. Cadavrul a fost gasit in locuinta, la prima vedere fara urme de violenta pe corp.

„Am intervenit cu o autospeciala cu modul de descarcerare in jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul catre victima. A fost o interventie de deblocare usa, iar barbatul a fost gasit decedat in locuinta”, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, Ruxandra Klein.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Claudia Iuga, a precizat ca s-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cauza decesului, „urmand ca, functie de concluziile medico-legale, sa fie luate masurile legale”. (I.P.)

Leave a Reply