Terasa Boss din Timisoara, la un pas de demolare! Tribunalului Timis a respins contestatia lui Miky Boxeru’. “Daca vorbeste de interlopi, sa vorbeasca de oamenii politici!”

Primaria Timisoara a anuntat ca a castigat, in prima instanta, procesul impotriva unei terase amenajate pe malul Begai, asupra carora au fost dispuse masuri de demolare a constructiilor ilegale care ocupa domeniul public. Pentru locatia respectiva se solicitase suspendarea dispozitiei primarului de demolare, dar Tribunalul Timis a respins cererea reclamantilor.


M BOX SECURITY SERV SRL si ADRIA SRL au cerut, in 19.05.2023, suspendarea dispozitiei respective.

„Astazi am primit un semnal excelent ca lupta noastra pentru a recupera patrimoniul orasului nu e de prisos. Este si un semnal excelent pentru cei care au muncit ani de zile sa poata deschide o afacere in vreme ce smecherii au gasit mereu alte cai neconcurentiale. Cei de la Terasa Boss, unde am inceput aceasta lupta, mi-au contestat dispozitia de demolare si au pierdut in prima instanta. Totul a decurs foarte rapid. Tribunalul ne-a dat dreptate. Sunt constient ca urmeaza o lupta lunga, ca acesta e doar inceputul, dar vreau sa-i asigur pe timisoreni ca vom merge pana la capat”, declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

De partea cealalta, Miky Viel, cunoscut ca si Miky Boxeru’, spune ca nu a construit nimic, doar a intretinut, iar daca primarul Dominic Fritz doreste sa vorbeasca de interlopi, sa vorbeasca de oamenii politici, nu de el.

“Este in necunostinta de cauza, domnul primar! Poate cineva i-a turnat niste gogosi, dar cladirea aia, de care spune ca e construita ilegal, e construita de vreo 70 de ani. Nu era nascut nici dumnealui, poate bunicul sau… Eu nu am construit nimic, doar am intretinut. Am bagat bani, acolo. Am avut si am atatea firme, am dat niste bani la bugetul local si bugetul national.

Daca vorbeste de interlopi, sa vorbeasca de oamenii politici, nu de mine. Eu n-am furat nimic din tara asta! Eu am adus in tara asta, ca am venit din Germania si am cetatenie germana, ca si primarul Fritz”, a declarat Miky Boxeru (foto) pentru Tele Europa Nova Timisoara.

Primaria Timisoara a demarat in 2022 o analiza a situatiei terenurilor de pe malul Bega si zona Stadion. In urma unui proces minutios de documentare a reiesit ca peste 55.000 de metri patrati, care apartin municipiului Timisoara, au fost ocupati ilegal o lunga perioada. Pe aceste terenuri au fost ridicate constructii ilegale exploatate ,fiind utilizate in scop comercial. Prin dispozitiile emise, firmele care ocupa ilegal aceste terenuri sunt obligate sa isi desfiinteze constructiile ridicate. In caz de refuz, primaria va efectua demolarile si va imputa costurile aferente.

Decizia poate fi atacata prin recurs. (V.E.)

Sursa foto: Sursa de Vest 

Leave a Reply