Veste buna pentru soferi! Drumul judetean 691 care face legatura dintre autostrada A1 si Giarmata, se deschide traficului rutier

Circulatia pe portiunea partial modernizata din DJ 691, in zona nodului cu Autostrada A1 de la Giarmata, se deschide traficului rutier, maine, incepand cu ora 10.


Ca urmare a finalizarii unei noi etape din proiectul de largire la 4 benzi a DJ 691 in zona accesului spre A1 de la Giarmata, incepand de sambata, 27 mai, din jurul orei 10, se va putea circula pe portiunea modernizata, pe care s-a turnat stratul de AB2 (anrobat).

Este vorba de aproximativ 2,2 km ai tronsonului de la coborarea de pe Autostrada A1, cuprins intre km. 12+760, pana la giratia de la intrarea in Giarmata, la km.10+500.

Circulatia se va realiza pe 2 benzi, in ambele directii, spre si dinspre autostrada.

Dirijarea traficului se va face initial prin balize si indicatoare rutiere iar, de luni, se va trece si la executarea de marcaje rutiere provizorii, fara a afecta major traficul, cu mentinerea indicatoarelor de semnalizare si a restrictiilor de viteza aprobate.

In paralel, pe acelasi tronson amintit, se continua lucrarile de infrastructura la celelalte doua benzi, piste de biciclete, la racordurile cu drumurile laterale si la viitoarele sensuri giratorii. (Consiliul Judetean Timis)

Leave a Reply