VIDEO / Echipa de rugby mixt a Colegiului Pedagogic din Timisoara, medalia de argint la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar

Echipa de gimnaziu de la Colegiul Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara a ocupat locul 2 la rugby mixt, la etapa finala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, desfasurata in weekendul 27 – 28 mai, la Targoviste. Printre cele opt echipe calificate in ultima faza a competitiei s-a numarat si cea a Colegiului National Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara, care a cucerit titlul de vicecampioana.


Locul I a fost ocupat de echipa de la Scoala Gimnaziala „Manolache Costache Epureanu” Barlad, judetul Vaslui, coordonata de profesorul Bogdan Jora.

Medalia de argint a fost castigata de cea de la Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara, coordonata de Eugeniu Chiritoiu, iar cea de bronz, de echipa Scolii Gimnaziale Halchiu, judetul Brasov, coordonata de Daniel Calin.

Cele mai bune opt echipe din tara, participante la etapa finala, au fost: Scoala Gimnaziala Nr.4. „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa, jud. Dambovita, prof. Dragos Ivascu; Scoala Gimnaziala Nr.1 Marsa, jud. Giurgiu, prof. Valentin Florescu; Scoala Gimnaziala „inv Gheorghe Asanache” Bordesti, jud. Vrancea, prof. Aurel Selaru; Scoala Gimnaziala Nr. 113 Bucuresti, prof. Florin Manta; Scoala Gimnaziala Nr. 1 Tarian, jud. Bihor, prof. Delia Bondar. (C.R.)

Leave a Reply