O casiera dintr-un supermarket Carrefour, condamnata la 1 an si sase luni de inchisoare. Femeia nu a scanat toate produsele, la intelegere cu un complice

O casiera din Suceava a fost condamnata la 1 an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca nu a scanat toate produsele de pe banda. Femeia s-ar fi inteles in prealabil cu un client astfel ca, din totalul cumparaturilor de aproape 650 de lei, barbatul a platit doar 87 de lei, scrie Stirea Sucevei.


Totul s-a intamplat pe 27 februarie 2020, in jurul pranzului. Barbatul de 34 de ani se afla la cumparaturi intr-un supermarket din Suceava, iar pentru a plati produsele puse in cos a ales casa 8. In baza unei intelegeri avute anterior, casiera i-a scanat clientului doar parte dintre produse.

Astfel ca, din totalul de 649 de lei, cat costau produsele puse in cos, barbatul a avut de achitat pe bon doar 87 de lei. Cand a vrut sa iasa din magazin, clientul a fost oprit de agentii de securitate. In urma compararii produselor cumparate cu cele achitate, oamenii legii au descoperit furtul. Barbatul a achitat diferenta de bani.

Chemata de manager, casiera, in varsta de 48 de ani, a recunoscut ca il cunoaste pe client si ca nu i-a scanadat intentionat toate produsele, scrie sursa citata. In urma procesului din instanta, femeia a fost condamnata la 1 an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru delapidare. Si clientul a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si 60 de zile de munca in folosul comunitatii pentru furt.

Hotaratea Judecatoriei Suceava, scriu jurnalistii de la Stirea Sucevei, nu era definitiva la data pronuntarii (15 martie 2023), iar casiera, reiese de pe portalul instantelor, a facut apel in cele 10 zile termen de la comunicare. (V.E.)

Leave a Reply