Sarbatoreste Ziua Copilului, la Iulius Town Timisoara: expozitie cu dinozauri gigant, tobogane, premii, spectacole de dans si teatru, dar si alte surprize! (P)

Cateva ore ne mai despart de cea mai zglobie zi din an, cand cei mici cu veselia lor ii fac si pe cei mai mari sa se simta copii pentru o zi. Vino cu intreaga familie la Iulius Town, unde sarbatorim Ziua Copilului si ne bucuram de momentele petrecute alaturi de cei dragi. „Lumea Dinozaurilor”, care aduce exemplare gigant din cretacic, spectacole de dans, tobogane gonflabile, intalniri cu personajele favorite, ateliere de art&craft si multe alte surprize pentru micii sarbatoriti.


In aceasta saptamana, Iulius Gardens se transforma intr-o lume a copiilor, unde totul este posibil, joaca nu se sfarseste, iar micile bucurii ale copilariei ii incanta chiar si pe cei mai mari.

De Ziua Copilului, Iulius Town le ofera celor mici o experienta la superlativ. In perioada 1 – 11 iunie 2023, ansamblul mixed-use se transforma in „Lumea Dinozaurilor”, unde 26 de exemplare vor putea fi descoperite de micii exploratori. Intrarea la expozitie este gratuita.

Joi, 1 Iunie, in Atrium, este amplasata o scena a copiilor, unde incepand cu ora 11 vor avea loc piese de teatru de papusi, dansuri, spectacole muzicale, dar si o discoteca a copiilor. Programul integral il puteti consulta pe site-ul Iulius Town Timisoara.

Stim ca prin joaca se formeaza cele mai frumoase amintiri, astfel ca de Ziua Copilului, in Iulius Town, sunt amplasate trei tobogane gonflabile, unde intrarea este gratuita, pe baza unui talon ce se poate ridica de la Centrul Info. Toboganul Paw Patrol este in Atrium, cel Elefantel in foodcourt, iar cel Mickey & Minnie in zona Family Plaza.

Va avea loc si o tombola a copiilor, iar cei mici vor primi 5000 de premii, pe care le pot castiga la Roata Cadourilor din zona Centrului Info. Totodata, pe tot parcursul zile se vor putea intalni in Iulius Town cu Mickey si Minnie, vor primi baloane colorate, iar de la ora 10 sunt asteptati la desene pe asfalt.

Surprizele nu se opresc aici pentru ca urmeaza un weekend artistic dedicat celor mici.

Sambata, 3 iunie, va avea loc in Atrium show-ul de moda „Timisoara Fashion Fusion Show” organizat de Scoala de Modeling Cleopatra Popescu, unde vor fi prezentate cele mai noi trenduri ale unor branduri cunoscute: House, Lee Cooper, Adidas, Next, Terranova, Hervis, Coccodrillo, C&A.

Duminica, 4 iunie, de la ora 17,30, fanii se vor intalni, pe scena din Iulius Gardens cu Andra Gogan, indragita cantareata si vlogger-ita. (I.P.)

Leave a Reply