Fostul fotbalist Danut Lupu, condamnat la 7 luni de inchisoare cu executare! Conducea fara permis, de 20 de ani

Danut Lupu (56 de ani), fost fotbalist al echipelor Dinamo si Rapid, a fost condamnat la 7 luni si 10 zile de inchisoare cu executare, pentru conducere fara permis. El a contestat decizia, urmatorul termen fiind 7 iunie.


Fostul fotbalist a fost prins conducand fara carnet pe drumurile publice din Romania, desi permisul de conducere i-a fost anulat inca din 30 aprilie 2001, cand a fost surprins la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice, scrie Gandul.

Lupu chiar ar fi incercat sa isi redobandeasca carnetul de conducere, dar a picat de mai multe ori proba teoretica, astfel ca s-a apucat sa conduca fara permis, fiind depistat de mai multe randuri de agentii de Politie.

Pe 23 iulie 2020, fostul international a fost condamnat de Curtea de Apel Galati la 6 luni de inchisoare cu suspendare, pentru conducere fara permis. Doar 7 zile mai tarziu, pe 30 iulie, Danut Lupu a primit o noua condamnare, de data aceasta din partea Judecatoriei Cornetu, tot pentru conducere fara permis, dupa ce a fost surprins la volanul unui automobil Volvo. Pur si simplu ma duceam la spital

Pe 18 iunie 2022, Danut Lupu a fost din nou prins conducand fara carnet, dosar care nu a fost inaintat inca instantei. In urma acestor fapte, la inceputul lunii februarie 2023, magistratii Judecatoriei Cornetu l-au condamnat pe fostul jucator al „Generatiei de Aur” la sase luni de inchisoare cu executare, iar atunci au decis sa revoce amanarea unei condamnarea mai veche, de 6 luni de detentie, pronuntata de catre Curtea de Apel Galati.

Fostul fotbalist a primit senin sentinta de 7 luni si 10 zile de inchisoare. „Nu stiu daca o sa pot obtine suspendarea pedepsei, nu pot sa va spun eu lucrul asta. De aia sunt avocati, nu? Da, in primul rand regret ce s-a intamplat. Am fost nevoit. Pur si simplu ma duceam la spital. Imi era rau, si martorii au declarat acelasi lucru. Acum, stiti cum e in viata, chiar daca faci anumite greseli, eu spun ca daca le faci in interes de sanatate… Pana la urma urmei e greseala mea. Nu as schimba nimic”, a declarat Danut Lupu pentru Gandul. (V.E.)

Sursa: adevarul.ro

Leave a Reply