Un microbuz in care se aflau 10 persoane, intre care si un copil, a fost implicat intr-un accident rutier pe o sosea din Timis

Un microbuz in care se aflau zece persoane, intre care si un copil, a fost implicat intr-un accident, vineri dimineata, la 6,45, pe DN 6, in localitatea Belint din judetul Timis. Trei persoane au fost ranite si au fost transportate la spital. O alta persoana a fost evaluata la fata locului, refuzand transportul la spital.


„La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului Lugoj cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. De asemenea, au intervenit si doua ambulante SAJ”, a transmis purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Conform unui comunicat al IPJ Timis, un sofer in varsta de 21 de ani conducea microbuzul pe DN 6, in localitatea Belint, iar la un moment dat a parasit partea carosabila si a lovit un cap de pod. In urma impactului, un baietel de trei ani si o femeie, in varsta de 65 de ani, au fost raniti si transportati la spital. In microbuz se aflau 9 adulti si un minor.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, in acest caz, si continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul. (V.E.)

Leave a Reply