Doliu in Baroul Timis! Una dintre cele mai iubite avocate a decedat la varsta de 54 de ani

Doliu si tristete in lumea avocatilor din Timis, in sistemul judiciar din Banat, dupa decesul subit al uneia dintre cele mai iubite avocate din Baroul Timis. Hutanu Luminita-Silvia a pierdut lupta cu viata, ieri dupa-amiaza, la doar 54 de ani, fiind rapusa de o boala nemiloasa, care a recidivat la doi ani de la ceea ce s-a considerat o vindecare providentiala.


Vestea disparitiei Silviei Hutanu a cazut ca un trasnet pentru familie, prieteni, colegi, pentru toti cei care au cunoscut-o si apreciat-o.

“Drumul fiintei noastre dragi, Lumi, s-a oprit aici, acum, dupa o lunga si eroica lupta cu boala. Ai fost cea mai minunata mama, sotie si sora, ne-ai daruit cel mai pretios cadou, iubirea ta infinita. Ai tai Andrei, Ioana, Marcel si Adriana, te vom iubi neincetat, vei ramane vesnic in gandurile si inimile noastre si stim ca sufletul tau frumos ne va veghea mereu din cer. Dumnezeu sa te primeasca in imparatia lui”, este mesajul de adio al familiei.

“Drum lin spre lumina, draga Lumi. Si cum spunea cineva, toti cei care am avut norocul sa o intalnim am fost atinsi de magia ei”, este un alt mesaj, dintre zecile de mesaje dureroase, adresat de Daniela Roma Paulescu. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

Leave a Reply