Titi Stoica, acuzat ca-si suna colegii deputati pentru a-i ameninta si injura! Parlamentarul de Timis nu recunoaste acuzatiile, desi exista inregistrari audio

Acuzatii soc la adresa unui deputat AUR. Timisoreanul Titi Stoica i-ar fi sunat noaptea pe mai multi parlamentari, in timp ce s-ar fi aflat sub influenta alcoolului, si i-ar fi amenintat si injurat, spun surse politice. Totul dupa ce a fost sanctionat in plenul Camerei Deputatilor.


Deputatul PSD Gheorghe Soldan a afirmat miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, ca marti seara, un coleg din Parlament, deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, a sunat mai multi colegi din grupul PSD, foarte tarziu, dupa ora unu noaptea si a inceput sa ii injure, sa ii ameninte si sa le adreseze tot felul de injurii.

Liderul AUR George Simion a intervenit afirmand ca vor analiza situatia colegului de la AUR, scrie news.ro.

Ciprian Titi Stoic i-a mai sunat si pe liberalii Gabriel Andronache, Nelu Tataru si Florin Roman, dar si pe alti deputati, care nu i-au raspuns insa la telefon.

”Aseara, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai multi colegi din grupul PSD, foarte tarziu, dupa ora unu noaptea si a inceput sa ne injure, sa ne ameninte, sa ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atentionat pe domnul Ciprian Titi Stoica ca urmeaza sa il inregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat si pentru asta as vrea sa il somez public, fiindca un asemenea limbaj si comportament nu este demn de un parlamentar al Romaniei si il somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica sa vina la tribuna Parlamentului si sa isi ceara scuze”, a spus deputatul PSD Gheorghe Soldan in plenul Camerei Deputatilor.

Ciprian Titi Stoica nu recunoaste acuzatiile si spune ca unui singur deputat i-a gresit si si-a cerut scuze pentru acest lucru, insa nu recunoaste ca ar fi dat si alte telefoane in timpul noptii. ”Este un singur deputat cu care am avut o altercatie verbala in parlament, Gheorghe Soldan de la Suceava. Azi i-am trimis un mesaj prin care mi-am cerut scuze”, a declarat Titi Stoica.

Totusi, sunt surse politice si parlamentari care au recunoscut ca au fost sunati in ultimele doua saptamani de Titi Stoica, dupa ce deputatul AUR a fost sanctionat de Biroul Permanent. Aceleasi surse spun ca inclusiv Marcel Ciolacu ar fi fost sunat repetat in cursul noptilor, dar si parlamentari de la PNL, de la USR, PSD, inclusiv liderul de grup de la PSD, Alfred Simonis.

Titi Stoica nu recunoaste acest lucru si spune ca si el a primit telefoane in timpul noptii, doar ca nu s-a plans niciodata de acest lucru.

„Sunt mama de trei copii, sunt om in toata firea, am o varsta si mi se pare ca este anormal si imoral sa suni. De exemplu, aseara, intre 01 si 03, am fost sunata, apelata de pe numar ascuns de data aceasta, dar coroborat cu tot ce au spus colegii mei deputati este clar ca despre domnul deputat Titi Stoica este vorba. Initial, am fost sunata de pe numarul dansului, dar l-am blocat pentru ca refuz sa am orice tip de comunicare cu asemenea indivizi. Azi-noapte nu am raspuns, dar am raspuns in alte dati. I-am raspuns si mi-a reprosat cum de mi-am permis”, a declarat Laura Vicol, deputat PSD.

In replica, liderul AUR George Simion a declarat ca vor analiza acest caz.

”Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovada de intransigenta de fiecare data cand a fost cazul, vom analiza, sanctionarea, suspendarea, mergand pana la excluderea colegului nostru si sper si dvs sa faceti acelasi lucru, pentru ca ieri, in Biroul Permanent, i-ati trimis pe niste colegi deputati la Untold, cu votul BP”, a spus Simion.

El a aratat ca ”tot ieri, prin votul plenului, au permis ca colegii lui sa vorbeasca doar 10 secunde, generand niste frustari care mai devreme sau mai tarziu vor refula din pacate”. (Mara Ion)

Leave a Reply