VIDEO Lovitura dura pentru traficantii de tigari! Marfa in valoare de 2,2 milioane de euro confiscata de politistii de frontiera la PTF Turnu

Politistii de frontiera aradeni au descoperit si ridicat in vederea confiscarii, in urma unei actiuni desfasurate in zona de competenta, 845.000 de pachete cu tigari in valoare de peste 2,2 milioane de euro.


In data de 06 iunie a.c., politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu au organizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor de contrabanda, in zona de competenta, iar in jurul orei 02.00, colegii nostri au oprit pentru control, pe comunicatie Pecica – Arad, un autocamion cu semiremorca, condus de un cetatean roman, in varsta de 48 de ani.

La controlul efectuat, colegii nostri au descoperit, in cala automarfarului, mai multe baxuri de tigari. Mijlocul de transport si soferul au fost condusi la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Turnu pentru verificari.

La inventarierea bunurilor a reiesit faptul ca in colete erau tigarete, fiind stabilita cantitatea de 845.000 de pachete cu tigari, in valoare de peste 2.200.000 de euro, bunuri ce au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, precum si pentru documentarea intregii activitati infractionale, la final urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun. (I.P.)

Leave a Reply