Un stomatolog care a renuntat la medicina si a intrat pe piata imobiliara, Brokerul Anului 2022! Cea mai scumpa proprietate vanduta, un imobil de 2,25 milioane euro

Consultantul imobiliar Vlad Gheorghiu, desemnat Brokerul Anului 2022 pe data de 24.05.2023, la Gala imobiliare.ro Awards, a vandut anul trecut 16 proprietati imobiliare de lux a caror valoare cumulata a depasit opt milioane de euro.


Din total, primele trei proprietati au avut o valoare totala de aproximativ 4,6 milioane de euro. Cea mai scumpa proprietate vanduta de Vlad Gheorghiu a fost un imobil de 2,25 milioane de euro, urmata de o proprietate de 1,35 milioane de euro si un alt imobil de 1,04 milioane de euro.

„Luxul, prin definitie, reprezinta unicitate. Iar pentru cei cu foarte multi bani, care fac achizitii in segmentul rezidential de lux, unicitatea este data in primul rand de locatie, fie ca vorbim de cele mai scumpe zone din Bucuresti (Primaverii, Aviatorilor, Kiseleff) fie ca vorbim de aproprierea de cele mai bune scoli private din Bucuresti, pe care le regasim in Pipera. Intotdeauna, cuvantul principal il reprezinta Unicitatea!”, a declarat Vlad Gheorghiu, brokerul imobiliar al anului 2022.

Din punct de vedere imobiliar, o proprietate de lux trebuie sa cuprinda terenuri de minimum 1.000 de metri patrati pe care se gasesc locuinte cu suprafete ample (livinguri de minimum 60 metri patrati, zona matrimoniala de cel putin 40 metri patrati, care trebuie sa cuprinda obligatoriu si un dresing generos, bai pentru fiecare dormitor in parte, etc) si facilitati premium.

In cazul penthouse-urilor, acestea trebuie sa fie singure pe nivel, sa aiba acces cu liftul direct in sufragerie, suprafete de minimum 250 metri patrati si terase de minim 100 metri patrati. Finisajele premium si cel putin 2-3 locuri de parcare reprezinta de asemenea criterii esentiale.

Vlad Gheorghiu, de profesie stomatolog, a decis in urma cu zece ani sa isi schimbe cariera si sa intre in piata imobiliara.

„Dupa 10 ani de experienta si sute de tranzactii incheiate cu succes, pot sa garantez ca nu norocul este cel care trebuie sa dicteze vanzarea unei locuinte cu succes. Ci un mod de lucru in care, intocmai unui Avocat, reprezinti in mod onest un singur interes financiar pe tot parcursul tranzactiei si un sistem de vanzari sigur si performant. Cred cu tarie intr-o Romanie mai buna printr-o lume imobiliara mai buna, la care sunt onorat sa contribui”, a adaugat Vlad Gheorghiu.

Acreditat ca agent imobiliar REALTOR din 2014, Vlad Gheorghiu a fost premiat si in 2019 cu titlul de Agentul Imobiliar de Reprezentare al Anului in Romania, in cadrul Galei CPI organizate de imobiliare.ro.

Background: Dr. Vlad Gheorghiu este REALTOR si consultant imobiliar, membru al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) si afiliat National Association of Realtors din SUA (NAR). Este de profesie medic stomatolog, dar activeaza de 14 ani in domeniul imobiliar, unde ofera consultanta in segmentul rezidential de lux. Intr-o piata extrem de concurentiala, cu aproximativ 20.000 agenti imobiliari in Romania si 5.000 in Bucuresti, a reusit performanta de a castiga de 2 ori (in anii 2019 si 2023) Titlul de Brokerul Imobiliar al Anului in Romania.

Mai multe detalii aici: https://drive.google.com/drive/folders/14cSIpcley9pQElgWCeqOjCjf8FBz_HkI?usp=sharing

(I.P.)

Leave a Reply