Atipic Beauty, cursa taticilor alaturi de copii, dar si Lumea dinozaurilor, toate pe agenda Iulius Town Timisoara (P)

Un final de saptamana plin de emotie se pregateste la Iulius Town, unde va avea loc Atipic Beauty, dar si traditionala cursa Father & Son/Daughter Challenge. Cum sa gasesti puterea si increderea in fortele proprii va fi lectia pe care o vom afla de la modelele din cadrul Atipic Beauty, un catwalk ce aduce pe podium persoane in scaun rulant. Taticii si copiii sunt provocati la o cursa plina de distractie. Nu uitati ca „Lumea dinozaurilor” mai poate fi vizitata pana duminica.


Ajunsa la cea de-a X-a editie, Gala Atipic Beauty revine in Iulius Town, alaturi de organizatoarea Magda Coman, cea care a pus bazele catwalk-ului dedicat persoanelor in scaun cu rotile.

Astazi, de la ora 19, in zona Atrium, va avea loc evenimentul, unde modelele in scaun cu rotile vor defila in creatii ale designerilor romani, precum: Cera Mihailescu, Torres Crimonia by Pasha Mens Wear, LAtelier Couture by Loredana Ciangau, Amende by Anca Manea, Valentina CC, Mohnoor the brand by Loredana Sandu si Tudor Personal Tailor.

Moderatoare este Cosmina Pasarin, iar in cadrul evenimentului va avea loc si un moment artistic sustinut de Val Band si Dj Norvis.

Increderea este elementul central pe care se bazeaza fiecare proba din cadrul curselor de la Father & Son/Daughter Challenge. Sambata, 10 iunie, copiii si taticii sunt asteptati in Iulius Gardens, la cursa unde se creeaza amintiri pentru o viata. Probele sunt impartite in categorii de varste, astfel – baietii: Zmeii (6 – 8 ani) si Voinicii (9 – 12 ani), iar fetele: Zanele (6 – 8 ani) si Printesele (9 – 12 ani). Daca vrei sa participi cu copilul tau, te poti inscrie pe site-ul https://fatherandson.ro/.

Nu uitati ca pana duminica, pe 11 iunie, in Iulius Town are loc „Lumea dinozaurilor”, unde sunt expuse 26 de exemplare gigant ale celor mai cunoscute specii de dinozauri descoperite pana acum. Intrarea este libera pentru toata lumea. Micii aventurieri se vor intalni si cu mascota Dino, in fiecare zi, in intervalul orar 12 – 21. (P)

Leave a Reply