Saptamana neagra! Inca o tentativa de sinucidere, la Timisoara! Un barbat s-a aruncat de pe un pasaj, dar a cazut pe o masina aflata in trafic

Un barbat s-a aruncat, vineri, de pe un pasaj din Timisoara, cu intentia de a se sinucide, insa a cazut pe o masina aflata in trafic. Acesta a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanta si a fost dus de urgenta la spital. Este a treia tentativa de sinucidere, la Timisoara, in aceasta saptamana, transmite News.ro.


„Un barbat ar fi cazut de pe viaductul situat pe Strada Gheorghe Lazar din municipiul Timisoara pe o masina. Acesta a fost dus la spital”, a transmis IPJ Timis.

Potrivit ISU Timis, barbatul ar avea aproximativ 50 de ani.

Aceasta este a treia tentativa de sinucidere din Timisoara. Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinte de pe Calea Sagului din Timisoara si a cazut pe acoperisul de la intrarea in bloc. A supravietuit caderii si a fost transportata la spital.

Joi un barbat de 37 de ani, cadru militar, a stat 24 de ore pe pervazul ferestrei de la etajul sapte, amenintand ca se va arunca in gol. Un negociator si un pompier care a coborat in rapel de la un etaj superior au reusit sa il imobilizeze. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply