SOS Rotariu! Fostul mare fotbalist din Timisoara are nevoie de ajutorul nostru. Sotia sa, internata in stare grava intr-un spital din Turcia

Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, este internata, intr-o stare critica, intr-un spital din Turcia, trecand, zilele trecute, printr-o foarte grea operatie de cancer de colon cu mai multe metastaze, anunta CSA Steaua, care face apel la fani sa-l ajute pe fostul jucator, scrie news.ro.


“Iosif Rotariu, fotbalistul de legenda al Stelei, trece din nou prim momente grele in viata. Stim cu totii povestea fiicei adoptive a mijlocasului nostru. Kassandra a fost adoptata de Iosif si Dana Rotariu cand avea doar 4 ani. Fetita a fost supusa la mari chinuri de catre bunica ei, iar fostul mare fotbalist a fost salvarea. A suferit peste 50 de operatii! Acum fata are 18 ani si este la liceu.

Din pacate, aceasta familie frumoasa, de oameni calzi si primitori este, din nou, greu incercata. Doamna Dana Rotariu este internata, intr-o stare critica, intr-un spital din Turcia, trecand zilele trecute printr-o foarte grea operatie de cancer de colon cu mai multe metastaze!

Familia Rotariu are nevoie de ajutor pentru a putea plati spitalizarea si pentru a se putea intoarce acasa. Haideti sa ajutam o mama care si-a pus viata in slujba binelui si a sacrificiului. O mama si un tata care puteau duce o viata lipsita de griji, dar care au ales sa salveze si alte vieti.

Facem un apel catre toti cei care pot si doresc sa-i ajute financiar, sa doneze in conturile de mai jos:

RO69BTRLRONCRT0501773401

Beneficiar: ASOCIATIA TOTI PENTRU KASSANDRA

RO41BRDE360SV41649753600 – RON

RO23BRDE360SV46575773600 – EURO

Beneficiar: ROTARIU IOSIF”, a scris CSA Steaua pe Facebook.

(Impact Press)

Leave a Reply