CCIAT: Misiune economica timiseana in Toscana (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu Camera de Comert Italiana pentru Romania, invita companiile timisene sa faca parte din delegatia oamenilor de afaceri care va participa la misiunea economica multisectoriala ce va avea loc in Toscana – Italia, in perioada 8-15 iulie 2023.


CCIA Timis doreste sa vina in sprijinul companiilor romanesti interesate de piata italiana prin organizarea la Camera de Comert din Lucca a unui Forum de afaceri si a unor intalniri B2B, cu accent pe domenii de interes, precum: agricultura, transport, turism, comert, industrii, servicii, IT, energie, altele.

Regiunea Toscana este considerata ca una dintre cele mai frumoase parti ale Italiei. Este regiunea in care Renasterea italiana a produs un patrimoniu artistic de exceptie ce include arhitecturapictura si sculptura, adunate in numeroase muzee faimoase.Toscana este de asemenea cunoscuta pentru destinatii turistice notabile, pentru vinurile sale si pentru cele 120 de regiuni protejate (rezervatii nationale).

Din punct de vedere economic, Produsul Intern Brut (PIB) al regiunii reprezinta 6,80% din cel national. Toscana este o regiune deschisa comertului international cu o pondere a exporturilor toscane in totalul exporturilor italiene de aproximativ 7,5%.

Programul profesional este completat de un program de vizitare a unor obiective turistice de interes: Florenta – Galeriile Ufizzi, Capela Medici, Ponte Vecchio, Domul, Baptisteriul, Palatul Pitti, Palatul Signoriei, Galeria Academiei, Biserica San Lorenzo, Casa lui Dante; orasul Lucca – centrul medieval, Piazza dell’Amfiteatro, Domul; Pisa – Turnul din Pisa, Domul, Baptisterul; Siena –  Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Domul;  SAN GIMIGNANO (localitate  declarata monument UNESCO; Parcul National Cinque Terre; Portofino.

Taxa de participare: 1180 Euro/pers. (firme membre ale CCIAT)

1300 Euro/pers. + TVA (firme care nu sunt membre CCIAT)

Pachetul de servicii cuprinde:

Participarea la Forumul de afaceri si la intalnirile B2B la Camera de Comert din Lucca in data de 10 iulie 2023;

Transport cu autocarul pe ruta Timisoara – Italia – Timisoara;

Cazare 6 nopti (loc in camera dubla) la hotel 4**** cu mic dejun (2 nopti in Noventa di Piave, 4 nopti in Montecatini);

Ghid in limba romana;

Asistenta si insotitor din partea CCIAT pe toata durata deplasarii.

Termen de confirmare a participarii: 14 iunie 2023

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, dra Stana Stoianov, cu mentionarea obiectului de activitate al companiei si interesul pentru piata italiana. (I.P.)

Leave a Reply