Flight Festival – District 23: BUG Mafia, show de neuitat in fata a peste 20.000 de spectatori care au venit la aerodromul de langa Timisoara

In sfarsit, am aflat visul de copil al Rockadeliei, aka Delia din juriul Ai Humor… Si anume, sa devina fotbalist, si anume la Otelul Galati… Si asta, din imnul fredonat de artista pe scena Flight Festival, din prima seara a festivalului. Prezenta agreabila, cu un show de zile mari, cu un band solid care i-a pus in valoare vocea si melodiile, Delia a reusit sa electrizeze asistenta cu trilurile ei, culminand cu un foc de artificii in final.


Mai putin potrivit pentru ora si starea spectatorilor s-a dovedit a fi Tom Odell, un artist de un lirism aparte, ale carui piese nu au reusit in totalitate sa multumeasca publicul numeros din prima seara, chiar daca membrii bandului acestuia si-au dat silinta din greu… Si asta pentru ca tot acest public, destul de avizat in ceea ce priveste trendurile muzicale actuale, astepta marea provocare a serii, BUG Mafia!

BUG a condus publicul timisorean de la pamant la cer si inapoi, dandu-i posibilitatea sa-i incanteze slovele picante, intr-un show audio-video de neuitat. Cei patru mafioti au facut sa cante intreaga asistenta, chiar si frumosii adolescenti de 12-13 ani care le cunosteau toate textele, desi perioada lor de glorie a fost acum cativa ani buni… Speram totusi ca si-au luat “banii pa show” in conditiile in care noroiul, micile intreruperi de curent de la terase, si unele intarzieri de program nu au reusit sa impieteze derularea unei seri de exceptie.

Peste 20.000 de participanti au fost inregistrati in prima zi a festivalului FLIGHT festival – District 23, care a inceput vineri, 17 iunie, la Aerodromul Cioca din Timisoara.

FLIGHT FESTIVAL – District 23 continua sambata si duminica la Aeroportul Cioca din Timisoara. iar printre artistii care vor fi prezenti in acest weekend in Timisoara se numara Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, John Newmann, Vunk, S.A.R.S. R.U.A., Maryliss, Andi Moisescu, Subcarpati, Deliric X Silent Strike & Muse Quartet, Camo & Krooked b2b Mefjus sau Andromedik.

Pentru impactpress.ro / Gabriel Adrian

Leave a Reply