Presedinta CCIA Timis, pe lista invitatilor speciali la Ziua Nationala a Ordinului Suveran de Malta. Receptia oficiala, organizata la Clubul Diplomatic din Bucuresti

Presedinta Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Florica Chirita, a participat la receptia organizata la Clubul Diplomatic din Bucuresti, in data de 14 iunie, prilejuita de sarbatorirea Zilei Nationale a Ordinului Suveran de Malta, onorand invitatia E.S. Domnul Roberto Musneci, Ambasadorul Ordinului Severan de Malta in Romania.


Pe lista invitatilor s-au regasit ambasadori si sefi de misiuni diplomatice acreditate in Romania, oficiali de rang inalt ai Guvernului Romaniei, parlamentari din diferite partide politice, personalitati ale diferitelor confesiuni religioase, reprezentanti ai Casei Regale, ai sectorului ONG precum si ai comunitatii de afaceri romanesti si internationale.

Secretarul de Stat Traian Laurentiu Hristea, responsabil pentru afaceri globale si strategii diplomatice, a sustinut un discurs in care a reafirmat relatiile diplomatice exceptionale dintre Romania si Ordinul de Malta si a recunoscut eforturile continue ale Corpului de Ajutor Maltez – SAMR in abordarea crizei cu care se confrunta persoanele stramutate din Ucraina.

Partea oficiala a evenimentului a fost urmata de o cina desfasurata in gradina clubului, iar prestatia a doi violoncelisti exceptionali a creat o experienta memorabila.

Sarbatorirea Zilei Nationale a adus impreuna peste 180 de oaspeti distinsi din diferite sectoare, demonstrand legaturile puternice de diplomatie si cooperare dintre Romania, partenerii internationali si Ordinul de Malta.

Informatii suplimentare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

(I.P.)

 

 

Leave a Reply