Solutii pentru colectare si reciclare: Dan Pascu, directorul general al Retim Timisoara, invitat la o dezbatere organizata de Ziarul Financiar

Dan Pascu, directorul general Retim Ecologic Service Timisoara a participat la dezbaterea  “Solutii pentru colectare si reciclare” organizata de Ziarul Financiar.


Iata cateva dintre subiectele abordate in cadrul evenimentului:

Unul dintre subiectele analizate a fost ”Cum putem gestiona gropile de gunoi intr-o perioada in care generam tot mai multe deseuri?”

De asemenea, alte subiecte dezbatute au fost: Ce solutii avem la dispozitie pentru a reduce impactul asupra mediului si a vietii prin intermediul deseurilor?

Exista un echilibru intre cantitatea de deseuri generata de fiecare locuitor si suma pe care o plateste?

Care sunt solutiile pentru separarea deseurilor in locuinte sau in proximitatea acestora?

Cum se adapteaza locuintele si ambalajele la noua realitate a necesitatii de a recicla deseurile?

Ce sunt centrele cu aport voluntar (CAV) si cum vor ajuta la eficientizarea gestionarii deseurilor prin finantarea lor prin PNRR?

Ce tipuri de deseuri au nevoie de o reglementare mai stricta (textile, deseuri din constructii etc.)?

Dan Pascu a raspuns la toate aceste intrebari cu exactitate pe intelesul tuturor si a aratat ca managementul deseurilor este una dintre cele mai mari probleme care trebuie sa fie permanent in atentia autoritatilor, a companiilor si cetatenilor.

”Ne bucuram sa va aducem aceste informatii in timp real si sa va tinem la curent cu cele mai recente noutati si solutii din domeniul colectarii si reciclarii deseurilor”, este mesajul Retim. (I.P.)

 

Leave a Reply