Digitalizam Vestul / Camera de Comert Timis lanseaza cea de-a doua serie a cursului gratuit de marketing digital, nivel avansati (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de beneficiar al Proiectului “Digitalizam Vestul”, cofinantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, anunta lansarea celei de-a doua serii a cursului gratuit de MARKETING DIGITAL (nivel avansat) care se va desfasura in perioada septembrie – octombrie 2023.


Cursul vizeaza dobandirea, intr-o maniera concentrata si eficienta, de competente digitale din sfera promovarii online, atat de necesare la locul de munca, respectiv:

Concepte cheie in marketing-ul digital

Planificare

Optiuni de prezenta web

Consideratii website (Structura/Design/Continutul/Promovare website)

Optimizare pentru motoare de cautare (SEO)

Platformele de Social Media si Campanii de marketing in Social Media

Conturi si utilizare Social Media

Servicii de gestionare a retelelor sociale

Interactiunea social media, generarea de clienti potentiali si vanzari

Publicitate online

E-mail marketing

Instrumente necesare in activitatea de marketing

Cursul are o durata de 120 ore: 40 ore teorie desfasurate fizic la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22) si 80 ore practica desfasurate on-line.

IMPORTANT! Orele de curs se vor desfasura de luni pana vineri, dupa ora 16.00.

La curs pot participa angajati din societatile comerciale care activeaza in domeniile cu potential economic competitiv conform SNC si SNCDI, din judetele Timis, Arad si Hunedoara.

Cursul este organizat in cadrul Proiectului “DIGITALIZAM VESTUL” de sprijinire a angajatilor si angajatorilor din Regiunea Vest in domeniul alfabetizarii digitale si a TIC, prin: Furnizarea de programe de formare a competentelor digitale si de evaluare si certificare a competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale; Determinarea necesarului de formare profesionala in domeniul TIC; Organizarea de programe de invatare la locul de munca.

Proiectul beneficiaza de doua buletine electronice lunare: “Digitalizarea intreprinderilor si perfectionarea angajatilor in domeniul TIC” (https://www.cciat.ro/cciat_Newsletter__Digitalizam_Vestul) si „Economia Circulara” (https://www.cciat.ro/cciat_Newsletter_ECONOMIA_CIRCULARA).

Detalii privind inscrierea la curs pot fi obtinute la tel. 0372 185 285 si/sau e-mail: office@cciat.ro.

Informatii detaliate despre proiect sunt disponibile pe site-ul CCIAT, sectiunea destinata proiectului: https://cciat.ro/cciat_DIGITALIZAM_VESTUL__Cod_SMIS_143187 si pe pagina de FACEBOOK.

Informatii suplimentare la: Rafaela Colban, manager de proiect, e-mail: rcolban@cciat.ro si Rodica Olinic, expert comunicare, e-mail: rolinic@cciat.ro, Tel. 0722 503138.

(I.P.)

 

Leave a Reply