Litoralul romanesc, mai aproape de Timisoara! Compania aeriana AirConnect opereaza zboruri estivale catre Constanta, de doua ori pe saptamana

Compania aeriana AirConnect a inceput, de astazi, operarea zborurilor estivale catre litoralul romanesc. Zborurile intre Aeroportul International Timisoara si cel din Constanta sunt disponibile in fiecare joi si duminica, in perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023.


Biletele de avion pot fi deja achizitionate de pe website-ul companiei aeriene, www.air-connect.com, din aplicatia disponibila in Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agentiilor de turism.

Tudor Constantinescu, Director General AirConnect, a declarat:

Azi, la mai bine de 3 luni de cand am inceput operarea zborurilor regulate, am reusit sa crestem flota la 2 avioane dedicate bazelor din Romania, astfel fiind in pozitia in care sa putem garanta un serviciu punctual si pe care pasagerii nostri sa se poata baza cu incredere. Suntem fericiti sa oferim timisorenilor o alternativa rapida, confortabila si sigura de a ajunge pe litoralul romanesc. Stim cat este de dificil sa parcurgi drumul cu masina sau trenul din Timisoara catre mare, iar zborurile AirConnect catre Constanta vor duce pasagerii la destinatie in mai putin de 2 ore pentru a incepe vacanta relaxati.”

Daniel Stamatovici, Director General Aeroportul International Timisoara „Traian Vuia”, despre deschiderea zborului regulat Timisoara – Constanta:

„Ne bucuram de decizia companiei AirConnect de a opera curse pe ruta Timisoara – Constanta, care asigura legatura regiunii Banat cu litoralul romanesc. Sunt cinci ani de pauza, dupa perioada 2017-2018 cand a mai existat o conexiune aeriana intre aeroportul nostru si cel de la Marea Neagra.

Sunt foarte optimist legat de succesul acestei rute, atat ca o destinatie de vacanta pentru timisoreni, caraseni, hunedoreni sau aradeni, cat si in sens invers, pentru constantenii care pot fi atrasi de oferta programului cultural pe care il are Timisoara in acest an, cand este Capitala Europeana a Culturii.” (I.P.)

Leave a Reply