Masina Aston Martin Vantage 007 Edition poate fi admirata in Iulius Gardens! Totodata, bucura-te de Food&Music Extravaganza de la restaurantele din Iulius Town! (P)

Fanii francizei James Bond si cei ai producatorului britanic de masini de lux Aston Martin au ocazia sa admire in perioada 24 – 25 iunie 2023, in Iulius Gardens, piateta Tucano, unul dintre cele 100 de exemplare Aston Martin Vantage 007 Edition.


Seria de evenimente exclusiviste se extinde si la restaurantele tale favorite din Iulius Town, pentru ca bucatarii de la C-House Milano, Enjoy Sushi, Kai Town, Pizza 2GO si Fenice Palas iti propun un weekend cu delicii fresh, dintr-o varietate de bucatarii internationale, asezonate cu muzica de buna calitate. Ne vedem la Food&Music Extravaganza!

Aston Martin Vantage 007 Edition, masina conceputa pentru a omagia lunga colaborare intre Aston Martin si seria de filme James Bond, odata cu lansarea filmului „No Time To Die”, ajunge in Iulius Town. Poti sa o admiri, in premiera, sambata si duminica, in piateta Tucano si sa te bucuri de o experienta premium.

Masina prezinta numeroase elemente distincte, inclusiv un design exterior special cu detalii in stilul lui James Bond, cum ar fi grilajul frontal negru lucios, jantele din aliaj special cu finisaj negru, emblema 007 pe caroserie si alte accente distinctive. Interiorul este, de asemenea, personalizat si include scaune sport cu tapiterie din piele neagra si cusaturi contrastante, precum si emblema 007 brodata pe tetiere si alte elemente speciale.

Sub capota, Aston Martin Vantage 007 Edition este echipata cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care produce 503 cai putere. Aceasta ofera o performanta remarcabila, permitand masinii sa accelereze de la 0 la 100 km/h in aproximativ 3,6 secunde si sa atinga o viteza maxima de aproximativ 305 km/h. Cu siguranta te va cuceri si o vei trece pe wishlist!

Insa, efervescenta acestei experiente se transfera si la restaurantele C-House Milano, Enjoy Sushi, Kai Town, Pizza 2GO si Fenice Palas din Iulius Town, care te intampina in acest weekend cu o noua editie Food&Music Extravaganza.

Te asteapta meniuri speciale cu signature dishes si un plating pe masura, iar atmosfera este completata de muzica live, servire impecabila si amintiri pe masura.

Astfel, sambata, 24 iunie, de la ora 19.00 la C House Milano te va incanta Andreea Vlas & Dragos Moldovan Band (rezervari la 0764.246.873), la Enjoy Sushi te vei bucura de un DJ set cu IST (rezervari la 0753.824.583), la Pizza 2GO va mixa DJ Ichim (rezervari la 0729.683.024), iar de la ora 20 la Fenice Palas Timisoara va avea un live la saxofon Mircea Stiopon (rezervari la 0770.352.352).

Duminica, 25 iunie, de la ora 19, la restaurantul Kai va avea live Overnite Band (rezervari 0787.711.005). Programul complet si surprizele pregatite le poti consulta pe www.iuliustown.ro.

Tot in Iulius Gardens, sambata, 24 iunie, va avea loc cea de-a doua editie a concursului de sah din cadrul proiectului „Sah in scoala in Timisoara”, iar cei mici isi vor putea arata iscusinta in intervalul orar 10.00-13.30. Inscrierile sunt gratuite si se fac pe e-mail, la adresa sahinscoala@gmail.com.

Saptamana se incheie cu o sesiune de teatru de papusi, care va avea loc si in  aceasta duminica, de la ora 11.00, in zona Atrium din Iulius Mall. Copiii vor face cunostinta cu „Jack si Vrejul de fasole” si se vor distra alaturi de actori. (I.P.)

Leave a Reply