Sarbatoarea Verii 2023, unul dintre cele mai asteptate evenimente organizate de Camera de Comert si Industrie Germano-Romana AHK Romania

Presedintele CCIA Timis, Florica Chirita, a participat, in data de 15 iunie, la Sarbatoarea Verii 2023, unul dintre cele mai asteptate evenimente organizate de Camera de Comert si Industrie Germano-Romana – AHK Romania.


Evenimentul de vara al comunitatii de afaceri romano-germane a reunit in gradina hotelului Crowne Plaza din Bucuresti peste 600 de invitati, din zona politica si guvernamentala, din mediul de afaceri, din asociatii profesionale si non-profit, din administratia publica si mass-media. Din partea sistemului cameral din Romania au fost prezenti presedintii CCIAT si CCI Prahova.

Prin acest eveniment, AHK Romania a demonstrat inca o data legatura intre mediile economice, sociale si politice din Romania, punand astfel bazele pentru construirea de parteneriate puternice, sub motto-ul anului: „Consolidarea parteneriatelor – Transformati provocarile in oportunitati”.

In deschiderea evenimentului, Sebastian Metz, directorul general al AHK Romania, a multumit oaspetilor pentru o prezenta atat de mare, ceea ce demonstreaza ca „suntem o comunitate de afaceri puternica, care se implica dincolo de teme economice si in proiecte sociale. Pentru ca atunci cand vorbim de parteneriate, ne referim nu numai la afaceri, ci si la societate si la sport”.

La randul sau, presedintele AHK Romania, Andreas Lier, a spus: „Succesul AHK este succesul Dumneavoastra – o echipa puternica si multi parteneri. (…) Relatiile bilaterale romano-germane au marcat anul trecut un nou record, prin atingerea pragului de 40 de miliarde de euro in ceea ce priveste schimburile comerciale, iar dinamica investitionala continua.”

Pe langa muzica si voie buna, a fost organizata si traditionala tombola caritabila, la care companiile membre au pus la dispozitie peste 400 de premii, iar suma stransa din tichetele de tombola a fost donata catre trei organizatii neguvernamentale: Altenhilfe Bukarest, Taxiul Cu Bomboane si Ajungem Mari.

Sarbatoarea de Vara este un eveniment traditional al AHK Romania, organizat de 20 de ani, cu scopul de a reuni comunitatea de afaceri romano-germana cu restul societatii, intr-un cadru relaxat si placut.


Informatii suplimentare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

(Impact Press)

 

Leave a Reply